Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina přetlačila Litultovice


Branky


0

Vřesina vedla po první půli o dvě branky, ale Litultovice skóre srovnaly. Poslední slovo ale měla opět Vřesina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části diktovala tempo hry Vřesina. Ta mohla jít do vedení už v úvodu zápasu, ale střelu Petra Bočka vyrazil litultovický brankář Kamil Janetzký na roh. Ve 4. minutě už se domácí radovali, když dlouhý aut prodloužil Vojtěch Kocián na snajpra Petra Bočka, který se v takových pozicích nemýlí – 1:0. Litultovice to paralyzovalo a za celý poločas se zmohly pouze na střelu Oldřicha Minarčíka, která skončila na spojnici tyče a břevna. Ve 39. minutě střelu domácího Petra Strakoše lapil hosující gólman. Těsně před odchodem na přestávkovou pauzu vybojoval Miroslav Koval míč pro Petra Bočka, a ten zkušeně zavěsil – 2:0. 

 

Začátek druhé půle patřil Litultovicím, Ondřej Haas se po přesné přihrávce z obrany ocitl sám ve středu hřiště a rozběhl tím gólovou akci, kdy po ideální přihrávce do vápna oslovil nabíhajícího Ondřeje Doležela, který z první napálil míč přesně k pravé tyči domácí brány - 2:1. Vyrovnávací trefa hostů přišla dvacet minut před koncem, když hosté zahrávali roh z pravé strany - Milan Drápal míč poslal prudkým centrem do vápna, kde byli připraveni dva hráči hostí - Petr Fiala a Ondřej Doležel. Fiala výborně přepustil míč lépe nabíhajícímu Doleželovi, který hlavou pod břevno srovnal stav na 2:2 – 2:2. V 82. minutě ale Vřesina vsítila rozhodující branku, když se z otočky prosadil Petr Boček, který zkompletoval hattrick - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Vyhráli jsme dle mého soudu naprosto zaslouženě, i když jsme ve druhém poločase polevili a umožnili soupeři se dostat do zápasu.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Děkuji všem hráčům, kteří ve Vřesině BYLI a HRÁLI!!!



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Koval [-] (86. J. Vitásek [-] ) , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , O. Kocián [-] (67. J. Hymon [-] ) , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , P. Strakoš [-] , V. Kocian [-] , M. Gajda [-] (73. D. Buhla [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - K. Raida [-] (73. A. Haas [-] ) , J. Raschka [-] , A. Balek [-] (61. R. Cihlář [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 7. P. Boček , 18. P. Strakoš , 40. M. Gajda , 67. L. Vojáček - 17. O. Doležel , 60. J. Tengler , 77. O. Minarčík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - VÁCLAVÍK Josef, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.