7:1
(5:1)
19. P. Wolf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po dvaceti minutách se Hlavnice sesypala


Branky


22. O. Veliký , 24. M. Pražák , 25. J. Tkáč , 34. M. Pražák , 39. R. Modelský (p.) , 53. J. Tkáč , 72. M. Pražák (p.) - 19. P. Wolf
0

Hlavnice se sice ujala vedení, ale Budišov pak sputil brankostroj a sedmi góly skóre obrátil ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní dvacetiminutovce to na takovou nálož nevypadalo. V 8. minutě zahrozil domácí Jakub Tkáč, kterému však balon utekl v nadějné pozici. O tři minuty později hostující kanonýr David Liška našel Petra Wolfa, který orazítkoval jen břevnem. Hlavnice se ujala vedení v 19. minutě, když se Petr Wolf otočil kolem obránce a namířil míč do brány - 0:1. Ve 22. minutě utekl Roman Modelský a nabídl šanci ke skórování Ondřeji Velikému – 1:1. O minutu později se po vyraženém míči k němu dostal Martin Pražák a  hlavou ho dopravil do kasy Martin Pražák – 2:1. Tři minuty hrůzy pro hosty zakončil po centru Tomáše Skácela, střelou z voleje Jakub Tkáč – 3:1. Ve 34. minutě potáhl balon  Jakub Tkáč po lajně a jeho nahrávku zametl k tyči Martin Pražák – 4:1. Pět minut před koncem poločasu se stal úspěšným exekutorem penalty Roman Modelský – 5:1. 

 

Po přestávce přidal Budišov neškodné Hlavnici ještě dvě branky. V 53. minutě dostal Jakub Tkáč balon mezi dva obránce, využil své rychlosti, míč si zasekl a poslal ho pod víko – 6:1. V 65. minutě byl zbytečně vyloučen budišovský Roman Modelský, který tak bude stejně jako Jan Kuric, svému týmu chybět.  Sedmý hřebíček do rakve hostů přibyl v 73. minutě z penalty Martin Pražák, který uzavřel svůj hattrick – 7:1. Pět minut před koncem ještě zahodil velkou šanci Pavel Pizur, který hlavičkoval ze čtyř metrů těsně nad.   



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Prvních dvacet minut bylo z naší strany tragických. Dostali jsme branku po chybě obrany. Od dvacáté minuty jsme převzali otěže zápasu, dali jsme tři góly během tří minut a hráli jsme suverénně a soupeře jsme přehrávali. Mrzí mě jen zbytečné vyloučení Modelského. Je to druhé vyloučení ve dvou zápasech a zase budeme zbytečně oslabeni.

Družba Hlavnice
Libor Bolík (asistent trenéra): Do dvacáté minuty to byl vyrovnaný zápas. Po gólu na 1:1 se soupeř rozehrál, a my jsme se naopak položili jako domeček z karet. Poté už hrálo jen jedno mužstvo a soupeř vyhrál zaslouženě.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - T. Skácel [-] , M. Marek [-] - D. Siažík [-] (76. O. Martynek [-] ) , P. Pizur [-] , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] - J. Tkáč [-] (55. P. Metelka [-] ) , M. Pražák [-] , O. Veliký [-] (65. J. Lasák [-] ) , R. Modelský [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - P. Elbl [-] (46. M. Bulanda [-] ) , D. Liška [-] , D. Hendrych [-] , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] , P. Wolf [-] , D. Ochrana [-] , L. Kirschner [-] , Z. Vrána [-] (73. J. Lukáš [-] ) , T. Liška [-]

ŽK: 50. T. Skácel - 65. T. Kukol . ČK: 65. R. Modelský .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: PUFFLER Jan - SCHNEIDER Pavel, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.