3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustá Polom poprvé na jaře vyhrála


Branky


17. P. Bubík , 25. M. Kotala , 88. P. Bubík
0

Souboj dvou jistých sestupujících přinesl tříbrankové vítězství domácí Pusté Polomi nad Bělou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj předposlední Pusté Polomi a poslední Bělé nabídl fotbal bez nervů, kdy si obě mužstva, vědoma sestupu, užila sobotní zápas, který se hrál za pěkného počasí. Po celou dobu se hrálo vyrovnané střetnutí z obou stran, akorat domácí družina byla produktivnější v proměňování šancí. V prvním dějství Pustá Polom dokázala zužitkovat své dvě tutovky. V 17. minutě se dostal míč ke kapitánovi Pavlovi Bubíkovi, který si udělal čtyři hostující protihráče a s ledovým klidem poslal svůj tým do vedení - 1:0. O osm minut později odcentroval z pravé strany Marek Moravec a Martin Kotala zametl míč hlavou pod víko - 2:0. Do přestávky se už nic nezměnilo a domácí tak na ní šli s dvoubrankovým trhákem.

 

Po přestávce začala vystrkovat drábky i Bělá, která se snažila ještě s výsledkem něco udělat a vypracovala si pár nadějných šancí. Sám před domácím brankářem Michalem Krystýnem neuspěl Daniel David. V dalších dvou tutovkách zaváhal kapitán Martin Papšík. Nejdřive mu přistál centr na hlavě a on nastřelil pouze domácího strážce svatyně. V další příležitosti ho opět vylapal Michal Krystýn. Sedm minut před koncem ale dostal pustopolomský Pavel Bubík míč mezi dva obránce a definitivně přistřihl hostům křidélka - 3:0. Zápas se pak už jen dohrával a domácí se připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Konečně panuje spokojenost. Kdybychom neporazili poslední, tak by to nebylo dobře. Museli jsme nějak uchlácholit naše fanoušky. Hráči hráli konečně dobře. Řekl jsme klukům, že už nemáme šanci na záchranu, tak ať si užijí fotbal, a oni konečně ukázali, že ho umějí hrát.

TJ Sokol Bělá
Andělín Bizoň (vedoucí týmu): Dá se říci, že to byl vyrovnaný fotbal, kdy domácí své šance proměnili, my je naopak zahodili.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Sláma [-] , J. Bruna [-] , A. Kubala [-] , P. Bubík [-] , M. Kotala [-] (80. V. Hendrych [-] ) , M. Moravec [-] (82. L. Juchelka [-] ) , R. Grygar [-] , D. Schlossarek [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - D. David [-] , J. Demko [-] , M. Papšík [-] , J. David [-] , J. Richter [-] , R. Kiesewetter [-] , P. Vybrančík [-] , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] , M. Packo [-] (46. P. Matura [-] )

ŽK: 39. A. Kubala - 86. P. Vybrančík .
Hráči zápasu: P. Bubík - J. David .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - HENNIG Antonín, DVOŘÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.