Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina rozhodla až v samém závěru


Branky


0

Po vyrovnané první púli rozhodla Vřesina o své výhře až v samém závěru dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Vřesiny přijely Vávrovice, které se snaží vybřednout ze záchranářských starostí. V první příležitosti se objevil hostující David Kříž, který jen rozezněl vřesinskou tyčku. V 5. minutě po krásné akci Jakuba Lichovníka a  střele Daniela  Škopka, vyrazil domácí brankář Jakub Lampart míč přímo k Janu Lichovníkovi, který jej zasunul do sítě – 0:1. Vřesina srovnala krok po čtvrthodině hry, když centr Filipa Rončky umístil pod víko hlavou Vojtěch Kocián – 1:1. O chvíli později střela Miroslava Kovala jen těsně minula hostující klec. Petr Boček v samostatném nájezdu nevyzrál na hostujícího brankáře Petra Arendáše. O chvíli později pacifikoval vávrovický strážce svatyně střelu Miroslava Kovala. 

 

Druhý poločas nabídl dlouho velmi opatrnou partii. Z ní vybočily jen střely vřesinského Miroslava Kovala, které si svůj cíl nenašly. Teprve až na konci se začaly dít věci. Nejdříve Vávrovice pět minut před koncem spálily hned za sebou dvě tutovky Danielem Škopkem a Filipem Mruskem. Přišel proto zákonitý trest, když v 87. minutě využil srážky hostujícího hráče s brankářem Petr Boček a pohodlně uklidil balon do brány – 2:1. Pojistku dal Vřesině v samém závěru po přihrávce Vojtěcha Kociána Lumír Vojáček, pro nějž to byl první gól po návratu do rodné vísky. – 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): V prvním poločase to byl kvalitní fotbal z obou stran, kdy jsme měli šance, vysloveně tutovky. Druhý poločas byl opatrnější, kdy v 83. minutě Vávrovice nedaly tři tutovky a osvědčilo se staré pořekadlo nedáš dostaneš a my z brejků vsítili rozhodující branku.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Šli jsme brzy do vedení, ale Vřesina dokázala velmi brzy srovnat. Druhý poločas byl vyrovnaný a opatrný. Vše důležité se urodilo v závěru zápasu, kdy jsme nejdříve zahodili své šance my, a domácí nás za to potrestali.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Gajda [-] (88. J. Vitásek [-] ) , M. Koval [-] (68. P. Strakoš [-] ) , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , O. Kocián [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] (79. J. Hymon [-] ) , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - D. Škopek [-] (84. M. Schoppik [-] ) , D. Kříž [-] (46. F. Mrusek [-] ) , J. Lichovník [-] , J. Lichovník [-] , D. Galvas [-] (71. O. Šemora [-] ) , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] (57. J. Laifert [-] ) , J. Schneider [-] , F. Mužík [-]

ŽK: 59. O. Kocián , 78. V. Kocian - 78. F. Mužík , 89. P. Arendáš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - VÁCLAVÍK Josef, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.