Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov s vypětím sil uhájil výhru


Branky


0

Budišov do poločasu vedl o čtyri branky a s přeheldem kontroloval hru. Litultovice třemi góly zápas zdramatizovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou úplně rozdílných poločasů nabídl souboj mezi Budišovem a Litultovicemi. V 10. minutě uvolnil Vojtěch Hudeček Romana Modelského, který otevřel skóre – 1:0. Hned o dvě minuty později našel Jan Němeček opět Romana Modelského, který ukázal instinkt lovce – 2:0. Ve 22. minutě Jan Vondrouš vysunul svého jmenovce Kurice a ten podél brankáře Janetzkého zaznamenal třetí branku svého týmu – 3:0.  Za tři minuty opět Jan Kuric propálil u pravé tyče hostujícího gólmana – 4:0. Do přestávky si Budišov už své pohodlné vedení hlídal. 

 

Druhý poločas už patřil zcela hostům z Litultovic. V 58. minutě se Petr Fiala po rohovém kopu dostal do prostoru před brankáře a z první pravačkou usměrnil míč do sítě– 4:1. Po hodině hry se Jan Tengler prokličkoval do velkého vápna, kde si pohrál s domácí obranou a následně nedal brankáři šanci a přízemní střelou k levé tyči zkušeně snižova na 4:2. V 78. minutě se po dalším rohovém kopu a po všemožných odrazech dostal k míči opět Petr Fiala, který nádhernou střelou trefil výstavního angličáka (o břevno do země a do brány) – 4:3.  O minutu později mohlo být pro domácí vymalováno, ale Jan Kuric v samostatném nájezdu selhal. Budišov se tak musel až do konce zápasu o výsledek obávat, ale výhru už s vypětím všech sil udržel. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme v pohodě vedli a kluci si mysleli, že mají vyhráno. Ve druhém dějství dominovaly Litultovice, a kluci to ubránili jen s vypětí všech sil.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Dnešní druhý poločas v Budišově potvrdil, co už dávno vím, že to moji kluci nevzdají ani za stavu 0-4, že mají silnou vůli a že jsou schopni na hřišti čehokoliv...škoda, že dnes promarnili 45 minut a už nebylo dost času ani síly ve druhém poločase, i když šanci bylo na dalších šest, sedm branek. Už se moc těším na další naše zápasy.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Metelka [-] (46. J. Lasák [-] ) , P. Oleják [-] , M. Marek [-] (75. D. Siažík [-] ) , T. Skácel [-] - P. Pizur [-] (57. O. Veliký [-] ) , J. Vondrouš [-] , V. Hudeček [-] , J. Němeček [-] - J. Kuric [-] , R. Modelský [-] (70. M. Pražák [-] ) -

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - J. Tengler [-] , D. Lebeda [-] , M. Borč [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , M. Grygar [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 40. P. Metelka , 82. V. Hudeček , 87. J. Němeček , 90. T. Skácel - 60. O. Haas .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - JAKUBEC Josef, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.