Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Minerva čtyřmi brankami během čtvrthodiny zlomila odpor Kobeřic


Branky


0

Po bezbrankové první polovině, Opava čtyřmi góly v druhém poločasu zasadila direkt Kobeřicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Opavy přijely Kobeřice k dalšímu souboji o šest bodů. Záchranářský souboj začala domácí Minerva velmi nervózně, pod dojmem, že by jí další prohra mohla cestu k záchraně definitivně uzamknout. Po celý první poločas nebyla schopná kloudné akce a Kobeřice kontrolovaly hru díky zkušenému Hlawenkovi hru. Hra se tak odehrávala převážně ve středu hřiště. Z fotbalové nudy, vybočili jen dvě střely opavského Lukáše Mařádka a Jana Franka, které si však cestu do brány nenašly. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

 

O osudu zápasu se rozhodlo v úseku mezi padesátou a šedesátou pátou minutou. První branku Opavy vsítil po standardní situaci hlavou k tyči Lukáš Mařádek – 1:0. V 58. minutě po dlouhém autu využil nedorozumění mezi hostující brankářem a obráncem opět Lukáš Mařádek – 2:0. Po hodině hry tvrdě vypálil Jan Frank, jeho střelu hostující gólman Jakub Stříbný vyrazil pouze před sebe a Jiří Kretek míč dotlačil do brány – 3:0. Plodnou čtvrthodinu zakončil po akci Lukáše Mařádka Jakub Hlaváč – 4:0. Zbytek zápasu se už v poklidu dohrával Za Minervu ještě zahodil penaltu Jan Frank. Opava si připsala do tabulky důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): V prvním poločase jsme byli strašně moc nervózní, kluci si uvědomovali, že když prohrají, tak už Kobeřice nedoženou. Ve druhém jsme vstřelili čtyři branky a pak jsme v poklidu dokráčeli za výhrou.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Už v prvním poločase jsme se začali hádat. Ve druhém se k tomu přidali chyby a dostali jsme nářez. Žádnou šanci jsme si nevypracovali.



Sestavy


FK Slavia Opava
D. Fišer [-] - J. Hlaváč [-] , K. Kurka [-] , J. Varsamis [-] , J. Kretek [-] , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , J. Herrmann [-] , L. Šustak [-] , L. Mařádek [-] (69. M. Javorek [-] ) , A. Džemla [-] (50. J. Štencel [-] )

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - L. Rycka [-] (45. J. Návrat [-] ) , P. Hlawenka [-] (66. K. Janiš [-] ) , R. Gargoš [-] , D. Petroš [-] (79. R. Hahn [-] ) , P. Komárek [-] , J. Bečica [-] (66. O. Bedrich [-] ) , L. Mrva [-] , L. Jašek [-] , D. Mrva [-] , A. Oberherr [-]

ŽK: 62. D. Mrva , 72. K. Janiš , 76. R. Gargoš , 90. J. Stříbný . ČK: 87. R. Hahn .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - SCHNEIDER Pavel, ČAPEC Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.