Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice rozhodly v prvním dějství


Branky


0

Litultovice rozhodly čtyřmi přesnými zásahy v prvním dějství. Ve druhé už náskok zkušeně hlídaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod střetnutí patřil Opavě, která si vypracovala tři nadějné příležitosti. Ale Frank, Mařádek a Kratochvíl byli s jejich zakončení na štíru. V 8. minutě ukázaly Litultovice Opavě, jak s šancemi nakládat, když centr Martina Drápala z pravé strany doletěl přesně na hlavu Michala Grygara, který míč perfektně usměrnil k pravé tyči z těžké pozice – 1:0. Po půlhodině hry přidaly Litultovice druhou branku, když Martin Drápal dostal z levé strany pěknou přihrávku od Ondřeje Haase v pokutovém území a sám před gólmanem se nemýlil a přízemní střelou k levé tyči zvýšil na 2:0. Tato branku Opavu položila a Litultovice až do konce poločasu na hřišti kralovaly. V 31. minutě Drápal přesnou přihrávkou z pravé strany našel v šestnátce Lebedu, kterému se podařilo střelou z první propasírovat míč až za záda hostujícího gólmana – 3:0. Minutu před odchodem do kabin po pěkném průniku Lebedy do pokutového uzemí stál jmenovaný tváří v tvář gólmanovi, ale střelou trefil pouze tyč. Míč se šťastně odrazil k úplně osamocenému Drápalovi, který pohodlně uklidil míč do odkryté brány - 4:0.

 

Druhý poločas už byl ze strany Opavy odevzdaný a Litultovice se spokojily se svým náskokem a kontrolovaly hru a přidaly už pouze jednu branku, když se po hodině hry po rohovém kopu a následné skrumáži se míč dostal k Lebedovi, který průnikem do šestnáctky dal míč pod sebe na Grygara, který nepovedenou střelou namazal Fialovi, jenž si se zakončením poradil a posunul míč do sítě - 5:0. Opava v samém závěru už jen kosmeticky upravila skóre, když Kratochvíl našel Franka, který vybídl ke skórování Kretka – 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Po rozpačitém začátku přišla první branka a po ní jsme pomalu ale jistě převzali kontrolu hry na hřišti. Soupeř byl lépe technicky vybaven, chyběla mu ovšem potřebná strategie a nedařilo se mu adekvátně reagovat na průběh hry. Nám se konečně dařilo proměňovat šance, i když jich ještě dost zůstalo nevyužitých. Jsem rád, že dřina odvedená na trénincích se po delší době proměnila v radost z výsledku, branek i pěkné hry. Snad nám to teď vydrží v utkáních se soupeři z horní poloviny tabulky.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (záložník): Na začátku jsme nevyužili tři šance a pak jsme dostali branku Pak druhou a to nás položilo. Ve druhé části jsme hráli už odevzdaně, a oni si to hlídali.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - J. Tengler [-] , D. Lebeda [-] , M. Borč [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (72. S. Konečný [-] ) , M. Grygar [-] (64. A. Balek [-] ) , O. Doležel [-] (69. K. Raida [-] ) , O. Minarčík [-]

FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - J. Hoblík [-] (60. J. Štencel [-] ) , R. Jedlička [-] , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-] (84. J. Kretek [-] ) , J. Herrmann [-] , L. Šustak [-] , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-] , I. Kratochvíl [-]

ŽK: 6. O. Haas , 29. M. Grygar , 75. S. Konečný - 30. L. Mařádek , 89. L. Šustak .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: PUFFLER Jan - JAKUBEC Josef, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.