3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urban s Kučerkou zajistili výhru Jakartovic nad Vřesinou


Branky


19. R. Urban , 83. R. Urban , 84. R. Urban
0

Vřesina měla více šancí, ale domácí byli produktivnější a díky třem branká zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středeční dohrávce zavítala Vřesina na hřiště do Jakartovic. V prvním dějství si více tutovek vypracovala právě hostující družina. Už ve 4. minutě tvrdou střelu Miroslava Kovala vyrazil domácí fantom v brance Robert Kučerka. Do vedení šly ale paradoxně Jakartovice, když Adam Kreisl poslal míč na volného kanonýra Radoslava Urbana, který se v takových situacích obvykle nemýlí - 1:0. Hosté mohli srovnat o chvíli později, ale střelu Vojtěcha Kociána vyrazil u tyče skvělý Kučerka. Ve 24. minutě po krásné akci na druhé straně vysunul Kamil Palkovič Radoslava Urbana, který nepotvrdil pověst střelce. Hodně emocí vyvolal okamžik z 26. minuty, když přímý kop hostů vyboxoval Kučerka k Petru Bočkovi, který míč dopravil do sítě. Branka ale pro ofsajd uznaná nebyla. Deset minut před přestávkou vřesinský Miroslav Koval opět špatně seřídil mířidla. Lumír Vojáček těsně před odchodem do kabin taky mířil mimo tři tyče.

 

I ve druhé části byli aktivnější hosté, ale moc tutovek si nevypracovali. Po hodině hry namířil Petr Boček svou hlavičku nad bránu. Vojtěch Kocián z nadějné pozice orazítkoval břevno domácí klece. V 78. minutě zase Pagáč napálil míč do brankáře Kučerky. Většinu času se hra přelévala od šestnáctky k šestnáctce. Domácí pak udeřili v samém závěru, když přímý kop Břetislava Malčeka našel Radoslava Urbana, který z voleje napálil míč do kysně - 2:0. Hosté pak otevřeli hru, ale Jakartovice hned vzápětí z přímého kopu Radoslava Urbana vymetly šibenici hostující brány a definitivně rozhodly - 3:0.  Zápas se pak už jen v poklidu dohrával.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Spokojenost pouze s výsledkem, protože hosté byli po většinu času lepším týmem a nás podržel brankář Kučerka. Je to cenná výhra, díky níž jsme se doufám zbavili sestupových starostí.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Jsem zklamaný z tohoto zápasu. byli jsme lepším týmem, ale nedali jsme šance. Navíc jsem naštvaný z výkonu rozhodčího. Odmával ofsajd při našem regulérním vyrovnávacím gólu. Člověk jede po práci 60 km, a toho dokáže pořádně nadzvednout. Domácí pak potvrdili svou výhru až pět minut před koncem dvěma góly.



Sestavy


FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - B. Malček [-] , M. Poštulka [-] , A. Kreisl [-] (89. K. Černý [-] ) , M. Sváček [-] (86. J. Porubek [-] ) , D. Filip [-] , L. Martinka [-] , R. Urban [-] , K. Postřimovský [-] , K. Palkovič [-] , J. Kovalčík [-] (60. J. Pekárek [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Hymon [-] , M. Koval [-] , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] (77. J. Štefek [-] ) , V. Čech [-] , M. Gajda [-] (65. J. Pagáč [-] ) , V. Kocian [-]

ŽK: 32. J. Kovalčík , 47. K. Palkovič , 88. J. Porubek - 53. M. Gajda , 82. P. Kolár .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BUKOVSKÝ Josef, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.