2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 17:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice se díky špatné koncovce pořádně trápily s Polomi


Branky


0

Hoštice sice byly po celý zápas lepší. Po půli ale prohrávaly. Skóre otočily až dvěma góly po pauze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí Malé Hoštice přivítaly ve středu jasného sestupujícího z Pusté Polomi. Kdo si myslel, že to bude jednoduchý zápas, hluboce se mýlil. Pustá Polom Hoštice poádně potrápila. Už v 8. minutě po centru Pavla Bubíka si míč zpracoval Marek Moravec a uklidil míč k tyči - 0:1. Zbytek poločasu se změnil v dobývání pustopolomské svatyně. Hosté se zmohli pouze na střelu Pavla Bubíka, která mířila nad. Ve 12. minutě střela Miíchala Kokoška mířila těsně vedle. O dvě minuty později Richard Blaga trefil svou ránou pouze brankáře Lukáše Juchelku. Po dvaceti pěti minutách zase Blaga mířil vedle. Do konce poločasu hrozily Hoštice jen střelami z dálky, které hostujícího brankáře z klidu nevyvedly. 

 

Hned zkraje poločasu mohl zasadit Hošticím druhou ránu Jiří Hendrych, ale jeho sólo mu zlikvidoval brankář Marek Honka. O dvě minuty později dostal od Mlýnka krásně do běhu balon Michal Kokošek a zkušeně vyrovnal - 1:1. V 50. minutě se nechal po druhé žluté kartě vyloučit hostující David Schlossarek a Hoštice dostaly možnost hrát přesilovku. Pak už to bylo jen o dobývání hostující tvrze. V 54. minutě střelu Vojtěcha Kopťáka minul ve skluzu Martin Unruh. V 67. minutě se domácí dočkali, když Michal Kokošek zatočil míč s přispěním brankáře přímo do sítě - 2:1. V poslední dvacetiminutovce zahodily Hoštice šance Unruhem, Kopťákem a Bartoškem. V 88. minutě dostali hosté možnost zahrávat přímý kop z nadějné vzdálenosti, ale Josef Bruna ho kopl nad bránu. Hoštice tak vydřely důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Bylo to takové divné trápení, nedostali jsme se pořádně do tempa, asi jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Trápili jsme se v koncovce, ale nakonec se nám to podařilo obrátit a jsem rád za tři body.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Hoštice byly jednoznačně lepší. My jsme se ujali vedení,a do poločasu ho udrželi. Po přestávce jsme mohli jít do vedení, ale Hendrych nedal svůj samostatný nájezd. Domácí pak vyrovnali a o chvíli později byl vyloučen náš Schlossarek. Pak už to bylo na jednu bránu.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - R. Blaga [-] (46. O. Šafarčík [-] ) , M. Slíž [-] (82. J. Grygarčík [-] ) , M. Unruh [-] (73. M. Kara [-] ) , M. Kokošek [-] , K. Bitta [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] (75. V. Bartošek [-] ) , P. Mlýnek [-] , D. Kubala [-] , D. Kašný [-]

Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - M. Kuděla [-] , J. Hendrych [-] (61. R. Halška [-] ) , J. Bruna [-] , A. Kubala [-] , P. Bubík [-] , M. Kotala [-] , M. Moravec [-] , R. Grygar [-] , D. Schlossarek [-] , P. Bubík [-]

ŽK: 14. D. Schlossarek . ČK: 50. D. Schlossarek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - JAKUBEC Josef, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.