2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice splnily povinnost a porazily Bělou


Branky


13. O. Haas , 30. J. Tengler
0

Litultovice o tříbodovém zisku rozhodly už v první dějství, když si vypracovaly dvoubrankový náskok. Ve druhém už branka nepadla a domácí tak vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný víkendový zápas se odehrál v Litultovicích, kam zavítalo poslední mužstvo tabulky z Bělé. Praktický celý zápas se odehrával jasně v režii domácí družiny a jen její střelecká nemohoucnost zachránila hosty od vyšší porážky. Domácí v prvním dějství kromě dvou branek zazdili další asi tři velké tutovky. Litultovice se ujaly vedení po třinácti minutách hry, kdy domácí hráč narýsoval přesnou kolmici za hostující obranu a Ondřej Haas tváří v tvář hostujícímu brankáři Tesařovi zachoval chladnou hlavu a přízemni střelou pokořil ho - 1:0. Poté se ke své jediné šanci v prvním dějství dostala Bělá, ale Pekárek neprostřelil chumel hráčů. Po půlhodině hry přišel druhý gólový úder Litultovic. Jan Tengler se po různých odrazech dostal v šestnátce hostí úspěšně k míči, kličkou obešel brankáře a bez problémů zakončil do odkryté brány - 2:0. Do konce prvního dějství už ke změně skóre nedošlo.

 

 I druhý poločas se odehrával v obdobném duchu jako první půle. Litultovice opět měly míč na kopačkách častěji. Vypracovali si i více šancí, i když ne v takové míře jako v prvním dějství. Bělá měla pouze jeden náznak šance. Když ani jedna z družin svou šanci neproměnila, tak na konci zápasu svítilo na ukazateli skóre 2:0 pro domácí družinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Nejhorší výkon v sezóně. Urazil bych žákovské kategorie, kdybych řekl, že hráči dělali žákovské chyby. Jednoduše vykazovali základní fotbalové nedostatky.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (trenér): Domácí měli velkou převahu. Procentuálně bych to vyjádřil 80 % na 20 % v jejich prospěch. Oni měli asi deset šancí, my dvě. Jejich výhra je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - J. Tengler [-] , D. Lebeda [-] (72. P. Gloga [-] ) , M. Borč [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (62. K. Raida [-] ) , M. Grygar [-] (56. A. Balek [-] ) , O. Doležel [-] (69. S. Konečný [-] ) , O. Minarčík [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - P. Vybrančík [-] , P. Kubina [-] (76. R. Kiesewetter [-] ) , J. Richter [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] , J. David [-] , J. Pekárek [-] , M. Mikšaník [-] , H. Gvoždík [-] , M. Packo [-] (84. R. Václavek [-] )

ŽK: 83. O. Haas - 23. J. Richter .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - TĚŽKÝ Michal, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.