Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice s přehledem vyhrály v Bělé a začínají dýchat na záda vedoucím celkům


Branky


0

Malé Hoštice v Bělé neměly výraznější problémy a vyhrály o pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na velmi těžkém hřišti v Bělé hrály Hoštice po celý zápas první housle. V 17. minutě vypálil hoštický Ondřej Šafarčík a bělský brankář Ondřej Tesař vyškrábl balon na rohový kop. Do vedení šly Hoštice po půlhodině hry, když Ondřej Šafarčík zatočil svůj rohový kop přímo do domácí brány – 0:1. Ve 34. minutě šel agilní Šafarčík sám na domácího strážce svatyně, ale orazítkoval pouze tyč domácí branky. Šest minut před odchodem na přestávkovou pauzu se prodral do velkého vápna domácích Miroslav Kara a kulišácký přeloboval domácího brankáře – 0:2.  A když závěru prvního dějství zazdil ještě dvě šance hostující Šafarčík , šly Hoštice do kabin pouze s dvoubrankovým náskokem.  

 

Druhý poločas nabídl na hřišti stejný obrázek hry. Hned v úvodu druhého dějství vyslal Jakub Chřibek do české uličky Richarda Blagu, který obstřelil bělského brankáře – 0:3. V 52. minutě se situace opakovala a Richard Blaga tentokrát balon dopravil do sítě lobem – 0:4. V následném průběhu zavraždil dvě tutovky Domink Klinger, který dvakrát obešel domácího brankáře, ale vždy nastřelil pouze jeho tyč. Konečnou podobu výsledku stanovil pět minut před koncem jan Grygarčík, jehož střela i s pomocí teče zaplula do sítě – 0:5.

 

foto: Daniel Mlýnek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Běhavý soupeř, špatný terén. Hosté měli herní převahu, hodně šancí. My jsme měli jen pološance.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Měli jsme strach z hřiště. Hrálo se na těžkém terénu. Byl to bojovný zápas. My jsme měli hodně šancí. Naštěstí jsme jen proměnili a zápas jsme zvládli.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - J. Pekárek [-] , M. Papšík [-] , P. Kubina [-] (67. M. Packo [-] ) , R. Kiesewetter [-] (81. M. Gerboc [-] ) , R. Václavek [-] , P. Vybrančík [-] , D. David [-] , J. Richter [-] (67. M. Jäger [-] ) , H. Gvoždík [-] , P. Matura [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
J. Vlach [-] - J. Chřibek [-] (77. K. Bitta [-] ) , O. Šafarčík [-] , M. Unruh [-] (63. V. Bartošek [-] ) , D. Klinger [-] , V. Racko [-] (46. R. Blaga [-] ) , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kašný [-] , M. Kara [-]

Hráči zápasu: H. Gvoždík - O. Šafarčík , J. Vlach .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - HARAZIM David, KOTÁSEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.