1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Hradec na jaře poprvé vyhrál, když vyloupil třetí Stěbořice


Branky


77. P. Fiedler - 3. T. Krejsa , 19. D. Wiweger , 23. M. Lichý , 51. T. Krejsa (p.)
0

Hradec rozhodl o své výhře už v první půli, když utekl Stěbořicím o tři branky. Na začátku druhé své vedení navýšil, a Stěbořice stačily už jen korigovat jedním gólem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice změřily síly s Hradcem, který dokázal poprvé na jaře naplno bodovat. První půlhodina zápasu jasně patřila Hradci. Hosté šli do vedení už po dvou minutách hry, když Martin Škrobánek našel svým rohovým kopem Tomáše Krejsu a ten z pěti metrů zamířil do kasy a otevřel účet zápasu – 0:1. Po dvaceti minutách se výkop brankáře Matěje Válka dostal přes Pavla Valentu až k Danielovi Wiwegerovi, který nekompromisně zametl míč k tyči – 0:2. O chvíli později vypálil ze střední vzdálenosti Tomáš Krejsa a vyražený míč dopravil do stěbořické sítě Matyáš Lichý – 0:3. Po půlhodině hry se zjevil ve dvou nadějných šancích hradecký Pavel Valenta, ale skóre už nedokázal navýšit. Hradec šel do kabin zaslouženě s tříbrankovým náskokem. 

 

Hned zkraje druhé půle fauloval domácí brankář Jakub Losert ve vápně hradeckého forvarda Tomáše Krejsu a sám postižený se stal úspěšným exekutorem penalty a začalo to pro Stěbořice zavánět debaklem – 0:4. Po čtvrté brance se ale domácí fotbalisté dokázali zvednout. Vypracovaly si několik standardních situací a rohů. S centry si ale s přehledem poradil hradecký gólman Matěj Válek. Snížení se Stěbořice dočkaly až třináct minut před koncem, když po zaváhání hradecké defenzivy Martin Fiedler kosmeticky upravil skóre zápasu – 1:4. Hradec se po výhře nad Stěbořicemi a nedělním zaváhání Budišova opět osamostatnil v čele tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Pohráli jsme díky vlastním chybám. Hradci se zápas hodně vydařil, a i když mu nevyšel start do jarní sezóny, tak když porovnám Budišov, který hrál u nás minulý týden, a Hradec, tak je pro mě Hradec jasný aspirant na postup.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Konečně jsme naplno bodovali. Hodně nám pomohl první gól, protože jsme na jaře konečně vedli. V první půlhodině jsme na hřišti byli lepším týmem, přidali jsme další dva góly a Valenta navíc zahodil dvě tutovky. Ve druhé půli jsme sice dali branku, ale nechali jsme se soupeřem natlačit ke svému vápnu. Možná to bylo způsobeno, že hráli z kopce a po větru. V té chvíli nás podržel brankář Válek. Snad to byl odrazový můstek k formě z podzimu.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] , R. Kokošek [-] (64. V. Kramný [-] ) , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (74. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , F. Otipka [-] (46. D. Burda [-] ) , P. Vavrečka [-] (70. L. Burda [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] (83. M. Rampáček [-] ) , D. Wiweger [-] (70. P. Židek [-] ) , K. Ignác [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , M. Škrobánek [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (87. M. Šimeček [-] ) , R. Dušek [-]

ŽK: 26. J. Losert - 13. L. Petřík .
Hráči zápasu: M. Jamnický - M. Škrobánek .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ČECH Zdeněk, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.