0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Opava zaskočila Vřesinu


Branky


0

Vřesina doma překvapivě padla s Opavou, která o své výhře rozhodla brankou z úvodu druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava, které se na jaře vůbec nedařilo, si přijela spravit chuť do Vřesiny a podařilo se jí získat cenné tři body. Po celý zápas tvrdila muziku na hřišti právě ona a Vřesina prakticky hostující svatyni neohrozila a co prošlo spolehlivě pochytal brankář Javorek. V prvním poločase si největší opavskou tutovku vypracoval Jan Frank, ale svůj samostatný nájezd neproměnil. Domácí zahrozili pouze dvakrát. Petr Boček ve 22. minutě pálil vedle a o dvě minuty později centr Vojáčka skončil na tyči hostující svatyně. Na přestávku se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Vstup do druhého dějství měla Opava vskutku podařený. V 53. minutě Jan Frank tváří v tvář domácímu brankáři Jakubu lampartovi nezaváhal – 0:1. Opava mohla svůj náskok v následujícím průběhu navýšit. Rostislav Škrobánek, Jakub Herrmann ani Libor Šusták se do listiny střelců nezapsali. Vřesina se za celý druhý poločas zmohla jen na střely ze střední vzdálenosti a na centry, se kterými si s přehledem poradil hostující brankář Javorek. Opava si tak už výhru dokázala pohlídat.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva): Hosté byli lepším týmem, a navíc když nevystřelíte na branku, nemůžete vyhrát. V zápase se čekalo kdo udělá první chybu, a tu jsme udělali my.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Myslím, že to bylo zasloužené vítězství. Měli jsme pět až šest brejků, které jsme nedokázali dotáhnout. Musím pochválit obranu a brankáře, kteří pracovali na jedničku. My jsme je nepustili do šestnáctky, kromě nakopávaných míčů. Sice to ještě nebylo podle mých představ, ale bereme tři body.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - D. Buhla [-] (41. M. Škroch [-] ) , M. Koval [-] , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

FK Slavia Opava
M. Javorek [-] - T. Matějek [-] , L. Šustak [-] (71. T. Muzička [-] ) , J. Varsamis [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-] (71. J. Hlaváč [-] ) , J. Herrmann [-] , R. Jedlička [-] , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-] (81. J. Štencel [-] ) , J. Kretek [-]

ŽK: 77. P. Kolár , 82. M. Škroch - 50. L. Šustak , 55. R. Škrobánek .
Hráči zápasu: M. Javorek , J. Frank , R. Škrobánek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - VÁLEK Jaromír, KOMÁREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.