4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby v režii Malých Hoštic


Branky


1

Po nerozhodné první půli, zasadily Malé Hoštice tři gólové údery ve druhé půli a s přehledem vyhrály. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé Hoštice si po zásluze připsaly tři body do tabulky, když byly po celé utkání pány hřišti. V úvodní půlhodině sice měly Hoštice převahu, ale k vážnější šanci se nedostaly. Poprvé se domácí střelci prosadili až ve 33. minutě, když penaltu nařízenou za faul na Dominika Klingera zužitkoval nadvakrát jeho bratr Erik – 1:0. Hněvošice vyrovnaly s ojedinělého brejku dvě minuty před odchodem do kabin, když potvrdil kanonýrské schopnosti Daniel Brunclík, který zkušeně proměnil samostaný nájezd - 1:1. Na přestávku se šlo za nerozhodného stavu. 

 

Ve druhém poločase už Hoštice plně ovládly hru. Ve 48. minutě se ještě Michal Kokošek zastřeloval. O chvíli později Ondřej Šafarčík vystřelil a hostující brankář míč vykopl nohou na roh. Střelu Dominika Klingera vyrazil konečky prstů brankář Hartamnn na roh. Hoštice šly znovu do vedení v 63. minutě, když Dominik Klinger vyzval přesnou přihrávkou ke skórování Michala Kokoška – 2:1. Neuběhly ani čtyři minuty, když centr Erika Klingera dopravil rybičkou do brány Jakub Chřibek – 3:1. Poslední branka padla po rychlé akci Dominika Klingera, Ondřeje Šafarčíka a Michala Kokoška, na jejímž konci stál posledně jmenovaný, který dorážel prakticky do prázdné brány – 4:1. Pak už se zápas je dohrával a Hoštice se výhrou vyšvihly na čtvré místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Hru jsme kontrolovali. Soupeř se dostal jen k několika brejkům a nakopávaným míčům na Brunclíka, kterého jsme pokryli a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kubala [-] (71. M. Kara [-] ) , J. Chřibek [-] , D. Kašný [-] , M. Slíž [-] (59. M. Kokošek [-] ) , M. Unruh [-] (78. V. Racko [-] ) , D. Klinger [-] (80. R. Blaga [-] ) , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] (86. J. Grygarčík [-] ) , P. Mlýnek [-] , O. Šafarčík [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , J. Novák [-] , P. Šafarčík [-] , D. Brunclík [-] , P. Cojg [-] , Z. Vrána [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , M. Konig [-] (71. M. Kotzián [-] )

ŽK: 3. D. Kubala - 19. R. Buchta , 33. P. Šafarčík , 80. D. Brunclík , 80. P. Ševior .
Hráči zápasu: D. Klinger , M. Kokošek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PRETSCH Adam - MEIER Milan, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2017 11:13
Vyjádření trenérů je tady nějaké nesmyslné. Pak Teichmann je vedoucí mužstva Vřesiny .