Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov zdramatizoval postupovou bitvu


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase utekl Budišov na třibrankový rozdíl a Hradec dokázal pouze snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní desetiminutovce diktovala hru družina z Budišova. V 5. minutě vypáli asi z dvaceti metrů Pavel Pizur, a jeho střela se odrazila od tyčky do tyčky a ven.  V 10. vyrobil hrubku Radek Kubánek, kterou hasil brankář Mrázek jen za cenu faulu. Míč si na puntík pokutového kopu postavil Roman Modelský a otevřel skóre zápasu – 1:0. Pak převzal iniciativu Hradec. Své velké šance postupně zazdili Pavel Valenta, Tomáš Krejsa, Norbert Lichý a jeho bratr Matyáš. Vyrovnání se dočkal v 33. minutě, když aut Richarda Lichého prodloužil Pavel Valenta na Tomáše Krejsu, který byl nemilosrdný – 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu. 

 

Na počátku druhé půle využil zaváhání Radka Duška Jan Kuric a vrátil domácím opět vedení – 2:1. Další zaváhání obranného valu hostů využil po hodině hry Pavel Pizur – 3:1. V 76. minutě se hradecká obrana dopustila další minely a Roman Modelský ukázal instinkt zabijáka – 4:1 Kosmetickou úpravu výsledku provedl osm minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Lukáš Petřík – 4:2. Budišov díky výhře dýchá na Hradec už jen s jednobodovou ztrátou a boj o postup bude ještě hodně zajímavý. 

 

Foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): První desetiminutovka patřila nám a zakončili jsme ji prvním gólem. Pak převzal taktovku hry Hradec a dokázal srovnat. Druhá půle byla už v naší režii a zaslouženě jsme došli za třemi body.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): I když jsme prohrávali po penaltě, byli jsme v první půli o trošku lepší, ale šance jsme nezužitkovali. Na začátku druhé půle po obdržené druhé brance se naše hra zhroutila jako domeček z karet, k čemuž přispěly individuální chyby mých svěřenců. Domácím gratuluji za zisk tří bodů, čímž ještě více zdramatizovali jarní část letošní sezóny.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - T. Skácel [-] , J. Vondrouš [-] , M. Marek [-] , P. Oleják [-] , J. Němeček [-] - V. Hudeček [-] (89. O. Martynek [-] ) , P. Pizur [-] , F. Pražák [-] (57. A. Levák [-] ) - J. Kuric [-] (80. O. Veliký [-] ) , R. Modelský [-] -

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (89. M. Rampáček [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-] (57. L. Petřík [-] )

ŽK: 26. F. Pražák , 39. T. Skácel - 28. T. Moc , 38. R. Dušek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: RADEK Roman - ČECH Zdeněk, TOMEŠ Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.