Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice stoprocentní ve využití šancí


Branky


0

Stěbořice se ujaly hned zkraje zápasu dvoubrankového vedení. Svou výhru pak potvrdily ve druhé části dvěma přesnými zásahy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava opět prohrála a pořádně se namočila do souboje o záchranu. Hned první minutě zahodil svůj samostatný nájezd opavský Ivo Kratochvil, který svůj lob zamířil těsně vedle stěbořické branky. Ve 3. minutě uprchl po křídle stěbořický Michal Jamnický a přesnou nahrávkou našel Romana Kokoška, který nezaváhal a otevřel účet zápasu – 0:1. Za tři minuty vybojoval balon pro sebe Jakub Fiedler a propálil domácího brankáře Fišera – 0:2. Pak se hrál fotbal, ze kterého bolely spíše oči, a fanoušci moc fotbalové krásy neviděli. Jedinou pořádnou šanci měla Opava, ale Jakub Hermann míč do sítě nedostal. Stěbořice tak šly do kabin s dvoubrankovým trhákem. 

 

Ve druhém polčase chtěla Opava ještě něco s výsledkem udělat, ale její kombinační hra vázla. A byly to naopak Stěbořice, které navýšily svůj náskok. V 54. minutě šel důrazně do souboje s obráncem hostující Jakub Fiedler a míč prostrčil do brány – 0:3. Po této brance, byl za protesty vyloučen domácí brankář Dalibor Fišer a do brány šel hráč z pole Jan Frank. I v deseti se Opava dostala do nadějné pozice, ale Lukáši Mařádkovi zvlhl střelecký prach. V 81. minutě stanovil konečnou podobu skóre Martin Fiedler výstavní střelou do šibenice – 0:4. Stěbořice si pak už v poklidu tři body pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Zápas začal úplně jako minulý a my brzy prohrávali o dvě branky. Stěbořice to uklidnilo, a měly více ze hry. Ve druhé části jsme chtěli výsledek zvrátit, ale nepodařilo se nám to a dostali jsme ještě dva góly. Výsledek neodpovídá dění na hřišti.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Do šesté minuty jsme vedli o dvě branky a bylo po fotbale. Pak spíše fandové, kteří přišli v hojném počtu, dostali zánět spojivek z toho, co probíhalo na hřišti. Sice jsme vyhráli o čtyři branky, ale po strašidelném výkonu. Za tři body jsme rádi.



Sestavy


FK Slavia Opava
D. Fišer [-] - J. Varsamis [-] , J. Frank [-] , R. Škrobánek [-] (59. M. Uvíra [-] ) , J. Herrmann [-] , I. Kratochvíl [-] (43. V. Henčl [-] ) , R. Jedlička [-] , L. Mařádek [-] , A. Džemla [-] , J. Kretek [-] , T. Matějek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , J. Holubec [-] , M. Jamnický [-] , K. Havlásek [-] (46. D. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] (81. L. Burda [-] ) , O. Šmalec [-] , F. Otipka [-] (67. V. Kramný [-] ) , J. Fiedler [-] (74. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , P. Čavera [-]

ŽK: 54. D. Fišer , 54. T. Matějek - 70. M. Josefus . ČK: 54. D. Fišer .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - JAKUBEC Josef, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.