3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Osek hodil rukavici Konárovicím


Branky


9. M. Koška , 12. P. Lambert (p.) , 57. P. Lambert - 53. J. Koula , 75. J. Bečvařík
0

Osecká Viktorie vydolovala důležité tři body, ale je pravda, že hosté jim to trochu usnadnili, protože přijeli bez gólmana a mezi tyče se tak postavil David Matas. Osečtí budou nyní čekat na zítřejší zápas Konárovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardky poslaly Viktorii do vedení

V bráně Jevan se objevil David Matas, protože Jevanští se k utkání dostavili bez gólmana. A Matas poprvé kapituloval hned v deváté minutě pro trestném kopu Martina Košky - 1:0. A na další branku se nečekalo dlouho, protože hned ve dvanácté minutě se z penalty přesně trefil Patrik Lambert - 2:0.

 

Hosté byli sice opticky fotbalovější, ale domácí bojovnější a odhodlanější. Jiná změna skóre se ale v prvním poločase nedostavila, protože Jevanští nedokázali přesně zakončit.

Jevany dotahovaly marně

Po změně stran se po několika minutách prosadil v hostujícím dresu Jiří Koula, který dostal krásný míč za obranu domácích, pokryl si ho tělem a podél gólmana Kalince snížil na 2:1. O minutku později pálil na Kalincovu bránu Hejdák, ale Kalinec míč vyrazil na rohový kop. Ten hosté rozehráli za brankovou čáru a domácí po rychlém rozehrání šli do brejkové situace. Přetažený centr z pravé strany vrátil před branku Kubík a dobíhající Patrik Lambert před váhajícím brankářem opět navýšil vedení o dva góly - 3:1.

 

Šanci na další zvýšení měli domácí borci o pět minut později, když v průniku po pravé straně byl faulovaný Sixta, centr Košky spadl na malém vápně, ale nikdo z domácích jej nedokázal nasměrovat za Matasova záda. Odražený míč napálil Koška potom jen nad bránu hostů. Tutovku potom zahodil Kubík, který se po ryhlém sóle Lamberta ocitl tváří v tvář Matasovi, ale ten jej tentokrát vychytal.

 

Postupně se více do hry dostávali také hosté. Koulovu technickou střelu stačil ještě Kalinec stáhnout do rukavic, ale na průnik středem hřiště Jaroslava Bečvaříka, před kterým domácí stopeři nepochopitelně otevřeli obranu, již nestačil - 3:2. Vyrovnat mohl po sérii narážeček hostující Krákora, jehož střelu z prostoru šestnáctky bravurně zlikvidoval Kalinec. Dalších několik akcí hostů bylo zastaveno pro postavení mimo hru a když se na druhé straně v poslední šanci hlavou netrefil Kubík, bylo o osudu zápasu rozhodnuto.

 

Vzhledem k nedělním výsledkům je už jasné, že Osek obsadí v tabulce jedenácté místo. Zda to bude stačit na záchranu a nebo ne, se teprve uvidí podle vývoje sestupujících z 1.B třídy. Perličkou závěru bylo několik minut na hřišti pro Jaromíra Kolínského, který nastoupil s číslem šedesát a oslavil tak na hřišti svoje kulaté výročí. Za redakci Fotbal u nás gratulujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Do utkání jsme nastoupili v dosti improvizované sestavě. Naštěstí hráči, kteří dostali šanci předvedli velmi dobré výkony a přispěli k našemu vítězství. Skóre načal pěknou standardní situací M. Koška, následně po jeho sražení v pokutovém území zvyšoval Lambert. Když se soupeři podařilo snížit, tak naše odpověď byl třetí gól z kopačky Lamberta. V dramatickém závěru jsme již náskok uhájili. Dnes nám velice slušně pracovala obrana a tři body jsme si zasloužili.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas v pěkném areálu Velkého Oseku se odehrál za úmorného vedra. K tomuto utkání se nám však nedostavil brankář a tak ho musel nahradit hráč z pole Matas, kterému patří můj velký dík. Domácí šli do dvoubrankového vedení v první půli, nám se podařilo ve druhém poločase pouze stáhnout. Hráčům děkuji za obětavý a disciplinovaný výkon.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] (85. A. Kubík [-] ) , S. Karban [-] (46. D. Adamec [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , A. Sixta [-] , M. Karban [-] (46. J. Velechovský [-] ) , P. Lambert [-] , Š. Šmiřák [-] , P. Drahovzal [-] , M. Loskot [-] (46. Z. Polák [-] )

FC Jevany
D. Matas [-] - R. Krejčík [-] , J. Chaloupka [-] , V. Machek [-] - D. Hejdák [-] , M. Pacourek [-] , P. Krákora [-] , L. Sochůrek [-] (13. M. Moravec [-] ) , J. Bečvařík [-] - J. Koula [-] , D. Janouch [-]

ŽK: 63. J. Karban .
Hráči zápasu: P. Kalinec , M. Koška , J. Karban , P. Lambert - D. Matas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MELICHAR Vít - NOVÁK Zdeněk (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.