Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Útočný fotbal na hřišti kraloval


Branky


0

Oboustraně útočný fotbal byl k vidění v zápase mezi domácími Žiželicemi a hosty z Peček. Hosté šli sice brzy do vedení, ale domácí do poločasu skóre otočili. Po vyloučení hostujícího Lukáše domácí výhru potvrdili třetí brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti v Žiželicích přivítali nejúspěšnější tým jara a zároveň domácí byli před tímto kolem třetím mužstvem jarní sezóny. A opravdu se hrál pěkný zápas. Přinášíme vám pohled trenéra hostů Petra Šafránka:

 

Zajímavý a dost dlouho vyrovnaný zápas určitě diváky nenudil. Obě mužstva nebyla kompletní a musím říci, že se nám přes veškerou snahu nepodařilo nahradit Plačka, Nováka, Jedličku, Maternu a Růžička odehrál pouze třicet minut. Domácí tým vsadil na individuální výkony některých rozdílových hráčů a ty nás porazily.


Jinak my jsme v prvním poločase hráli velmi dobrý fotbal, ve druhém jsme již šli výkonem dolů a po přísném vyloučení našeho hráče (Lukáš) jsme již neměli síly ani možnosti dosáhnout na nějaké body. K vidění byl oboustranně útočný fotbal se spoustou vyložených šancí a tak mohlo padnout podstatně více branek do obou sítí. Musím vyzdvihnout skvělý výkon našeho brankáře Cihláře, který nás držel dlouho v naději na lepší výsledek. Krásné počasí, hezký domácí areál a dobrá divácká kulisa bylo plus zápasu, odjezd bez bodu nás ale zamrzel.

Pořadí jarní tabulky

Zajímavý pohled přináší i jarní tabulka. Hned deset týmů je seřazeno v pouhém šestibodovém rozestupu. Na čele jsou po tomto kole Jestřabí Lhota a Pečky s devatenácti body, v těsném závěsu pak Žiželice, Bečváry a Plaňany. Se čtyřbodovou ztrátou na čelo následují Krakovany a o další bod méně mají Kouřim, Nučice a V. Osek. Desáté jsou se třinácti body Libodřice. Poslední tři týmy už mají méně než deset bodů v pořadí Zásmuky, Jevany a Konárovice.



Ohlasy k zápasu



AFK Pečky
Jiří Kuzma Novotný, vedoucí týmu: Zápas s Pečkami se odehrál v hezkém, slunečném počasí a diváci se mohli těšit na dobré utkání s nejúspěšnějším týmem jara. První náznak šance měli hráči hostí, ale dobrým zákrokem se blýskl Mical. Další šance přicházely hlavně po našich akcích, ale do vedení se po centru ze strany dostaly Pečky. To nás nijak neznepokojilo a dále jsme pokračovali v aktivní hře a vytvářeli si dost šancí. Po několika závarech se nám konečně podařilo skórovat a do poločasu jsme zvládli i otočit. Druhý poločas se už spíše dohrával a pojišťovací trefa padla po hezké přihrávce na aktivního beka Bubeníka, který se dočkal premiérové trefy v našem dresu. Dobrý týmový výkon a pochvala za velice dobře zahraný zápas Michala Bubeníka.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - D. Živný [-] , J. Novotný [-] , D. Chlupáč [-] , J. Korčák [-] , A. Schánel [-] , M. Midloch st. [-] , A. Apiján [-] , R. Lekeš [-] , O. Hůka [-] , M. Bubeník [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Kysel [-] , T. Křivský [-] , L. Mužík [-] , O. Richter [-] , M. Štégl [-] , M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] , T. Chudoba [-] , V. Lukáš [-] , J. Konůpek [-]

ŽK: 25. L. Mužík , 57. J. Konůpek , 65. T. Chudoba , 65. M. Modrovič . ČK: 72. V. Lukáš .
Hráči zápasu: M. Bubeník - T. Cihlář .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.