J. Koula 12.
J. Koula 39. (p.)
2:5
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice vybraly jevanskou pevnost


Branky


12. J. Koula , 39. J. Koula (p.) - 6. D. Živný , 17. A. Schánel , 25. J. Korčák , 65. A. Apiján , 80. D. Živný
0

Souboj týmů z popředí tabulky viděli diváci v Jevanech. Hosté se dokázali ujmout už v šesté minutě vedení a dotáhli jej až do závěru. Jevany tak doma prohrály poprvé od porážky v prvním kole od nováčka z Bečvár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli šance a také góly

V tomto zápase šlo už spíše jen o prestiž. Ani jeden z týmů už nejspíš nebude mít záchranářské starosti a na pronásledování vedoucích Bečvár jsou už také šance spíše jen teoretické. Vzájemný podzimní zápas skončil výhrou Jevan po hokejovém výsledku 5:6 a hlavně dramatickém závěru.

 

Diváci se bavili oboustranně útočným fotbalem s velkým množstvím šancí a hlavně padaly i branky. O první se postaral již v šesté minutě hostující David Živný - 0:1. Po dlaších šesti minutách bylo ale srovnáno, což zařídil domácí kanonýr Jiří Koula - 1:1. Nutno ovšem říci, že před tím skončilo několik šancí nevyužitých.

 

V další části prvního poločasu šli hosté do rozhodujícího náskoku, když po kombinačních akcích zakončoval Aleš Schánel - 1:2, který již ve dvanácté minutě střídal opět zraněného Martina Živného, a Jakub Korčák - 1:3.

 

Pět minut před přestávkou snížil svojí druhou brankou, tentokrát z pokutového kopu, Jiří Koula - 2:3 a držel tak stále pro domácí naději na zvrat.

 

 

Ve střílení gólů již pokračovali jen hosté

Ani ve druhém poločase nebyla nouze o zajímavé momenty na obou stranách. Ale bohužel produktivita Žiželických byla mnohem lepší. Zatímco domácí napálili pouze dvakrát tyč, hosté dvakrát skórovali. Na 2:4 upravil Artúr Apiján a konečnou podobu výsledku stanovil v osmdesáté minutě svým druhým gólem David Živný - 2:5.

 

A tak zatímco Žiželice se dotáhly na jeden bod za druhou Jestřabí Lhotu, Jevany klesly v tabulce již na šestou pozici a nadále patří mezi nejhorší týmy jara. V příštím kole budou mít Jevany těžkou úlohu v Plaňanech, Žiželičtí svedou boj s nejlepším týmem jara Pečkami.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas s týmem Žíželic byl oboustranně útočný. Hosté se v 6. minutě ujali vedení 1:0. Náš tým měl hned na začátku utkání čtyři stoprocentní gólové  šance , které jsme opět neproměnili. V 12. minutě zařídil vyrovnání Koula. Poté nám hosté udělili lekci z produktivity a ukázkovými akcemi navýšili skóre na 1:3. Naši druhou branku přidal Koula z pokutového kopu a snížil tak na 1:3. Druhý poločas byl odrazem prvního. Bohužel, branky vstřelili jen hosté. Nám zazvonila 2x tyč a další následné šance zůstaly nevyužity. Díky žalostným koncovkám se propadáme stále níže.

SK Žiželice
Jakub Novotný, trenér: Do Jevan jsme odcestovali v dobrém složení a chtěli jsme si odvézt všechny 3 body. Začátek zápasu nabídl několik šancí na obou stranách, ale do vedení jsme se dostali právě my. Domácí dokázali skóre ještě zkorigovat do poločasové přestávky, ale ve druhém poločase už padaly branky jen po našich šancích. Slušný výkon a dobré 3 body.



Sestavy


FC Jevany
P. Trázník [-] - J. Chaloupka [-] , Z. Čechák [-] , R. Krejčík [-] - V. Machek [-] , P. Krákora [-] , T. Novák [-] (62. M. Pacourek [-] ) , J. Bečvařík [-] - J. Koula [-] (80. M. Moravec [-] ) , D. Janouch [-] (73. R. Krejčík [-] ) , L. Sochůrek [-]

SK Žiželice
D. Mical [-] - O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , D. Živný [-] , M. Živný [-] (12. A. Schánel [-] ) , J. Novotný [-] , D. Chlupáč [-] , O. Hůka [-] , M. Bubeník [-] , M. Janata [-] (75. M. Midloch st. [-] ) , A. Apiján [-]

ŽK: 40. J. Bečvařík , 46. Z. Čechák - 50. A. Schánel .
Hráči zápasu: D. Živný .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.