Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Pečky zamíchaly sestavou


Branky


0

Hosté z Kouřimi sice v Pečkách prohrávali, ale dvěma góly dokázali skóre otočit. Jenže v poslední půlhodině zařídil domácí kapitán Michal Modrovič hrající na nezvyklé pozici definitivní obrat a Pečky tak zůstávají i nadále nejúspěšnějším týmem jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modrovič s Plačkem na pozici útočníků

Pozápasové posezení přinášejí různé úhly pohledů. A z jednoho takového hodnocení vyplynula tato situace: "Já jsem tu dnes jen jako takový pozorovatel", začal situaci komentovat pečecký trenér Petr Šafránek a pokračoval: "Slíbili jsme stoperům (Modrovič, Plaček), že jeden zápas budou moci odehrát na pozici útočníků. Navíc trenérskou dvojicí jsou pro dnešek Konůpek s Modrovičem, kteří už vedli i předzápasový trénink. Pro tuto akci jsme vybrali utkání s Kouřimí. Mnoho trenérů by s tím nesouhlasilo, protože ještě nemáme tutovou záchranu, ale věřím svému mužstvu, že to zvládne."

 

Zápas začali domácí aktivně. Rychlý pohyb hráčů dělal Kouřimským potíže a hráči AFK se několikrát dostali do šance za obranou hostů. Bohužel zakončení vázlo. Až v pětadvacáté minutě se poprvé trefil "zánovní útočník" Tomáš Plaček - 1:0. Ale neproměněné šance ke konci poločasu mrzely, protože po rohovém kopu srovnal Josef Holub - 1:1.

 

 

Modrovič strhl vedení na stranu domácích

Tvrdý direkt přišel pro domácí krátce po změně stran, když se povedenou střelou trefil přesně Martin Snížek - 1:2. Do druhého poločasu už bohužel nemohl naskočit pro zranění Tomáš Plaček, který bude podle pozápasového hodnocení nejspíš do konce soutěže mimo hru.

 

Bohužel pro hosty jim vedení dlouho nevydrželo. Již za dvě minuty se poprvé v utkání trefil Michal Modrovič a srovnal skóre - 2:2. Deset minut před koncem zápasu pak rozhodl svým druhým gólem - 3:2.

 

Hosté si v závěrečném náporu vytvořili ještě několik náznaků ke srovnání skóre, ale to se už neměnilo.

 

"Bylo to pro nás specifické utkání, ale kluci to zvládli na jedničku", hodnotil po utkání Petr Šafránek a dodal: "Všechny tři góly dali "útočníci"."



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Zásluhu na vítězství má dvojice pro tento zápas nových trenérů Konůpek, Modrovič, kteří mužstvo vedli již na tréninku a plně připravili mužstvo. Jinak v zápase jsme byli lepším mužstvem a v poločase jsme mohli vést o tři branky. Neproměnili jsme řadu šancí, soupeř trestal ze standardky a tak byl poločas nerozhodný. Druhý poločas podobný scénář, ale hosté začali být nebezpeční směrem dopředu. Pak ale úřadoval zmíněný Modrovič a vítězství zůstalo po zásluze doma. Jediná nepříjemná zpráva ze zápasu je zranění Plačka, který bude mimo asi do konce sezony a máme další tři hráče, kteří mají svalové problémy a tak to v dalších zápasech budeme mít těžké. Na závěr bych ocenil výborný výkon rozhodčího.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Sehráli jsme slušný zápas s velmi kvalitním soupeřem. Domácí mají hodně mladých, rychlých hráčů a to nám dělalo v první poločase problém. Několikrát jsme se nechali překopnout a jen díky špatnému zakončení domácích jsme prohrávali pouze o gól. Tři minuty před pauzou jsme domácí zaskočili z rohu a Holub srovnal. Ve druhém poločase jsme šli po mé střele do vedení, ale bohužel ho neudrželi. Domácí dvěma góly zápas otočili a naše šance na konci zápasu už zůstaly nevyužité.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - L. Mužík [-] , O. Richter [-] (73. V. Lukáš [-] ) , Š. Růžička [-] , M. Dolejš [-] - M. Materna [-] (68. T. Křivský [-] ) , J. Konůpek [-] , M. Novák [-] , M. Štégl [-] - T. Plaček [-] (46. T. Jedlička [-] ) , M. Modrovič [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , M. Snížek [-] , J. Paclík [-] , O. Macháček [-] , T. Ružinský [-] (67. T. Dufek [-] ) , R. Světnička [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 65. M. Štégl , 86. M. Novák , 90. M. Modrovič - 38. J. Paclík , 62. M. Havránek .
Hráči zápasu: M. Modrovič - M. Snížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REJHON Josef - MACHÁČEK Václav (N), BŘEČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.