2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka bere z pozice favorita jen dva body


Branky


0

Domácí borci nepohlídali Tomáše Proskočila a po jeho gólu prohrávali. Těsně před koncem je ale zachránil Krupka a v penaltách byla Jestřábka lepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaná převaha Plaňan

V prvním poločase byli hosté o chloupek lepší než domácí a vypracovali si několik gólových šancí. Ale své šance proměnit nedokázali. Proskočilovy střely dvakrát zvonily na tyč Heresovy brány, v dalších šancích neuspěl M. Freund ani Grulich. I domácí měli několik dobrých možností, ale první hlavička Krupky mířila těsně mimo a v druhém případě bylo zakončení slabé. Hosté, kteří měli k dispozici pouze dvanáct hráčů čekali s napětím na stav Švehly, který po důrazném faulu skončil na zami a těžko se zvedal. Naštěstí mohl pokračovat. První půle tak skončila bezbrankově a hosté měli blíže k bodům.

Domácí vyrovnali pár minut před koncem

V druhé půli šli hosté po pětadvaceti minutách do vedení, když pohlednou kombinaci Švehly s Proskočilem zakončil právě Tomáš Proskočil - 0:1. Další šance na pojištění výsledku se ale nevyvedly a tak domácí po centru Pavelky mohli vyrovnat po hlavičce Aleše Krupky - 1:1. Do konce řádné hrací doby chybělo pár minutek, ale k překvapení všech jich rozhodčí Šafránek přidal ještě sedm navíc. Přesto branka již nepadla a šlo se na penalty. 

Hosté v penaltách vyhořeli

Zde se více dařilo domácím šutérům. Protože hosté třikrát mířili špatně, tak druhý bod si připsala Jestřábka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Dnes jsme hráli opravdu mizerně. Naštěstí se nám podařilo pár minut před koncem vyrovnat a v penaltách jsme byli šťastnější. Body jsme si ale dnes nezasloužili, sice jsme měli pár šancí, ale soupeř jich měl zhruba dvakrát tolik.

TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Opět nás bylo málo, ale odbojovali jsme to. Myslím, že jsme si klidně mohli odvézt i tři body, ale neproměnili jsme spoustu šancí a domácí nakonec dokázali vyrovnat. Penalty jsme pokazili...



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - V. Pelikán [-] (46. V. Šindelář [-] ) , A. Krupka [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , O. Pavelka [-] , S. Mojžíš [-] , F. Krajíček [-] (57. T. Kubíček [-] ) , D. Týma [-] , P. Kesner [-] , M. Skalický [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Vinš [-] , M. Grulich [-] , T. Freund [-] , T. Proskočil [-] , M. Švehla [-] , M. Češner [-] , J. Andrašík [-] , P. Břichnáč [-] (87. P. Málek [-] ) , J. Kozdera [-] , M. Freund [-]

ŽK: 28. O. Pavelka - 37. M. Češner , 58. M. Hradecký .
Hráči zápasu: J. Kozdera , T. Proskočil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Jan - NEUBERT Josef (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.