Libodřice odjely z Nučic bez bodů a s červenou


Branky


0

Důrazný fotbal viděli diváci v Nučicích, kam zavítaly Libodřice. Hned úvod zápasu dal po dvou brankách křídla domácím a tři body už si uhlídali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uragán domácích hned v úvodu zápasu

"Přijeli jsme jen s dvanácti lidmi, tak to snad nějak zvládneme", glosoval před utkáním trenér hostujícího celku, Lukáš Lanc a dodal: "To asi trápí většinu celků v této době. Nějaká zranění, někdo vykartovaný,..."

 

Ale úvodní minuty zápasu vyšly výborně domácím borcům. Po brankách Filipa Kubalíka - 1:0 a Matěje Chromého - 2:0 vedli již po šesti minutách dvougólovým rozdílem. To byl začátek snů a nátlak pokračoval. Jenže hosté hru postupně částečně vyrovnali a po půlhodině hry snížili. Dělovka Baška z dobrých třiceti metrů zatřásla břevnem a u odraženého míče byl včas a na správném místě Marek Hovorka - 2:1.

 

Do konce poločasu ale nenechali domácí nikoho na pochybách, kdo bude v tomto utkání kralovat. Ve třicáté sedmé přidal Filip Kubalík svojí druhou branku - 3:1 a v poslední minutě nastavení první půle Jakub Hervert uzavřel poločasový účet na 4:1.

 

Rozhodčí nastavil první polovinu utkání o tři minuty kvůli zranění hostujícího brankáře Miloše Koláře v závěru hrací doby. Věřme, že opora Libodřic bude brzy zase chránit svoji branku.

 

 

Druhá půle již nic zajímavého nepřinesla

Do brány Libodřic si pro druhý poločas stoupnul Adam Baško, protože Kolář pokračovat nemohl. Hostům se sice nedá upřít snaha o korigování skóre, ale domácí hráči se už nikam dopředu nehnali a organizovaně bránili svůj výsledek. 

 

Jediný zajímavý moment se udál v sedmdesáté druhé minutě, kdy Lukáše Pohanku rozohnil výrok domácího pomezního rozhodčího, důrazně a nevybíravými slovy toto komentoval a rozhodčí Suchý ocenil takovou etudu červenou kartou.

 

Domácí tak získali další důležité body do tabulky a stále si udržují dostatečný odstup od sestupových příček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, vedoucí týmu: Ve velmi důležitém utkání pro nás jsme začali dobře a už v 6.minutě jsme vedli 2:0. Do poločasu jsme přidali ještě dvě branky, v prvním poločase jsme byli lepším mužstvem na hřišti. Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná a proto už nepadl další gól, druhý poločas jsme už zápas kontrolovali. Chtěl bych pochválit hráče za bojovnost a vůli pro vítězství.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Začali jsme nejhůře, jak to šlo. Brzy jsme prohrávali. Děláme chyby při bránění a nedokážeme ubránit standardky do vápna. Domácí byli rychlejší a důraznější a vyhráli zaslouženě. My se za týden musíme obejít bez Pohanky a to jsem několikrát opakoval, aby se nenechali vyloučit.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchý Aleš - KOČÍ Miroslav (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.