1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Konárovice urvaly první body venku a hned všechny tři


Branky


42. F. Jonáš - 26. L. Sojka , 90. M. Vokoun
0

V důležitém utkání dvou týmů přímo ohrožených sestupem viděli diváci na těžkém a podmáčeném terénu vyrovnaný mač s šancemi na obou stranách. O třech bodech pro hosty rozhodl v poslední minutě Martin Vokoun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi naději

Zásmuky potřebovaly v dalším kroku k možné záchraně bodovat v důležitém utkání proti stejně ohroženým Konárovicím. Bohužel hned od počátku bylo vše proti nim. V sestavě chyběly z různých důvodů oba útočné hroty, Chábera s Derkou, pracovně byl zaneprázdněn trenér Martin Čapek a navíc porucha sekačky byla příčinou, že trávník byl nejen podmáčený, ale i vysoký, což znemožňovalo kombinaci.

 

Stejně tak body potřebovali i hosté a tak se útoky přelévaly ze strany na stranu. Skóre otevřeli v šestadvacáté minutě hosté. Domácí obránce nepřesně odkopl míč při útoku hostí přímo na kopačky soupeře. Následoval rychlý centr, na který si naběhl Luboš Sojka a trefil přesně - 0:1.

 

Domácí hráči přes několik šancí na obou stranách dokázali do přestávky vyrovnat a neinkasovat. Ke gólu pomohl Roth, který podnikl rychlý kontr po pravé straně, přesně našel před bránou volného Filipa Jonáše a ten prostřelil dobře chytajícího Ernygera - 1:1.

 

Rána do vazu přišla v poslední minutě

Další pohroma pro domácí přišla krátce po začátku druhé půle, když pro zranění musela vystřídat opora zadních řad, Miloslav Kraus. I přesto byli Zásmučtí velice aktivní, oživení přinesl do ofenzívy Olah, který vystřídal o přestávce Žembu. Po jeho průniku vznikl velký zmatek před bránou hostů, ale ani Benda, ani Roth nedokázali zakončit přesně. 

 

Další velké šance promarnili Zásmučtí po rohovém kopu. Hlavička Novotného orazítkovala jen tyč a proti další střele Rotha vytáhl skvělý zákrok hostující brankář. Hosté ale nezůstávali pozadu, ale své akce zatím nedotahovali do efektivního konce. A to i za cenu červené karty pro domácího Pavla Skalu, který v souboji fauloval unikajícího Kahouna a byl vyloučen. 

 

Po oslabení domácích se začali více prosazovat hosté, kdy Kahoun měl na hlavě po rohových kopech dvakrát rozhodnutí. Jedna hlavička mířila k tyči, ale domácí obránci stačili míč vykopnout a podruhé se míč z jeho hlavy odrazil od břevna, ale za brankovou čárou neskončil.

 

Oba týmy chtěly zápas rozhodnout za tři body a tak útok střídal útok. Zakončení bylo ale povětšině zblokované a nebo nepřesné. Rozhodnutí přinesla až poslední minuta. Na centr si naskočil konárovický hráč, jeho hlavičku stačil na brankové čáře vytěsnit Kubelka, ale na dorážku Martina Vokouna již nestačil - 1:2. V důležitém boji o záchranářské body se tak radují hosté.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Martin Kubelka, brankář: Není k tomu moc co říkat. Byli jsme celkově asi lepší, ale po hrubé chybě jsme inkasovali poprvé. Povedlo se nám vyrovnat a v druhém poločase jsme to chtěli zlomit v náš prospěch. Bohužel po zranění Krause jsme vzadu byli příliš prostupní. Navíc to vyloučení... Všichni chtěli útočit a rozhodnout, ale nakonec jsme inkasovali my. Ještě se pokusíme něco uhrát, ale kolo od kola to bude těžší.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Přijeli jsme do Zásmuk pro potřebné body k záchraně. Bohužel byl terén podmočený a s fotbalem to nemělo nic společného. Otevřeli jsme skóre Sojkou, který hezkým náběhem se hlavou nemýlil. Zásmuky měli velice dobře zvládnuté protiutoky, což se jim vyplatilo a do poločasu vyrovnaly. Druhý poločas byly lepší Zásmuky, ale jak to ve fotbale bývá, my jsme dali vítězný gól. Byl to odbojovaný zápas a jsme rádi, že vezeme důležité body k záchraně.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - Z. Vokáček [-] , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] , M. Kraus [-] (53. M. Čáp [-] ) , D. Žemba [-] (46. V. Olah [-] ) , P. Benda [-] , J. Lindner [-] , P. Skala [-] , J. Novotný [-] (84. M. Semelka [-] ) , J. Roth [-]

TJ SK Konárovice
O. Ernyger [-] - R. Černík [-] , L. Kahoun [-] , M. Brunclík [-] - P. Kopecký [-] (53. M. Patočka [-] ) , J. Pokorný [-] (44. P. Jandák [-] ) , M. Vokoun [-] , L. Sojka [-] - R. Pokorný [-] , L. Marek [-] , D. Plachý [-] -

ŽK: 20. J. Pokorný . ČK: 76. P. Skala .
Hráči zápasu: J. Roth , M. Kraus - L. Sojka , L. Marek , D. Plachý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: UHER Jiří - PANGRÁC Michal (N), ZMÁTLO Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.