Osecká Viktorie dál sbírá body


Branky


5

Po remízovém poločase vstřelil vedoucí gól domácí Viktorky hned na začátku druhé půle Patrik Lambert. Definitivní pojistku přidali domácí v závěru a připsali si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra poslala hosty do vedení

K důležitému utkání přijely do Velkého Oseka Nučice, které před tímto kolem figurovaly v tabulce jen několik míst před svým soupeřem. Obě mužstva bojují o záchranu a vzhledem k situaci v 1.B třídě, kde na posledních čtyřech místech jsou seřazené celky kolínského okresu, z nichž tři už nejspíš záchranu nevydolují, tak jak Osek tak Nučice potřebovaly bodovat.

 

Hned v úvodu měli tutovku domácí, ale zužitkovat ji nedokázali. To na druhé straně si se svojí šancí Filip Kubalík poradil lépe a poslal hosty do vedení - 0:1. Na koně Nučické posadila dvacátá minuta, kdy z hranice velkého čtverce za pomoci teče domácího obránce navýšil Jakub Hervert - 0:2. Domácí vypadali "na ručník", ale...

 

Už ve čtyřiadvacáté minutě našla kolmá přihrávka před Krutského bránou Martina Koubka, který snížil - 1:2. Marné byly protesty hostujícího týmu ohledně postavení oseckých hráčů v ofsajdu. A tento okamžik se stal důležitým pro další vývoj zápasu. Nučičtí byli neustále nespokojeni s výroky rozhodčího Pudila a získávali pouze žluté karty. Navíc po další akci osecká Viktorka dokázala Janem Karbanem vyrovnat - 2:2.

 

 

Nučice nezvládly druhý poločas

Úvod druhé půle vyšel náramně domácím. Patrik Lambert se proháčkoval mezi třemi obránci a zavěsil přesně do šibenice - 3:2. Nučice se ale nevzdaly a hlavně rychlík Kubalík dělal domácím zadákům velké problémy a inkasoval nesčetně ran. I tak ale zatlačili hosté Osek před jeho bránu a měli i šanci na vyrovnání. Novák srovnal na 3:3, ale rozhodčí branku neuznal pro sporný ofsajd. Vzápětí postupovali na branku domácích Novák s Kubalíkem, Novák v souboji s gólmanem padá a odražený míč při výhodě od rozhodčího poslal Kubalík nad břevno Kalincovy brány. 

 

V závěru poločasu pak domácí borci využili jeden z rychlých kontrů a po faulu proměnil pokutový kop Lukáš Černý, který tak uzavřel účet zápasu - 4:2.

 

Hosté odjížděli z Oseka frustrováni a bez bodu. Viktorka se posunula o jednu příčku výš a zvýšila šance na svoji záchranu.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Do dalšího důležitého utkání jsme vstoupili  vlažně. Přesto jsme si po rychlé akci dokázali vytvořit první šanci. Byl to ale bohužel soupeř, který brankově udeřil a to hned dvakrát a my ve 20.minutě prohrávali 0:2. Naštěstí jsme dvěma slepenými góly Koubkem a Karbanem rychle vyrovnali. Do druhého poločasu jsme vstoupili výborně, když Lambert vymetl šibenici soupeřovy branky. Poté jsme trošku zalezli, nechali hrát soupeře a pokoušeli se o rychlé brejky. Při jednom z nich soupeř fauloval a nabídnutý pokutový kop využil L. Černý. Vyrovnané utkání jsme zvládli a již vyhlížíme pro nás další existenční zápas v Kouřimi.

TJ Nučice
Petr Houdek - vedoucí týmu: K tomuto zápasu se TJ Nučice nebude vyjadřovat...



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pudil Václav - HOŠEK Václav (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2017 10:22
Nejsem na žádné straně, to píši jako první. Byl jsem se párkrát podívat na zápasech od okresního přeboru až po ligu. To co tady teď pan Kubalik píše, tak je jen nějaký jeho výlev. Já četl asi první větu a ani to číst dál nebudu. Byl jsem se na zápas podívat, to co předváděli Nučice, tak jsem dlouho neviděl. Nedivím se tomu, jak to dopadlo. Myslíte, že je v pořádku od první minuty na rozhodčího zvyšovat hlas a začít ho urážet? Nebo to jste zvyklý, že vám ty řeči proti rozhodčímu vždy prochází? Já tohle moc nechápu. Pokud rozhodčímu od první minuty budete jeho počínání kritizovat, tak jak to dopadne? Tak jak to dopadlo v tomto zápase. Ten rozhodčí je taky jen člověk, to že udělá chybu, ano stane se to. Já jsem od Oseka proti rozhodčímu neslyšel ani jedno slovo, pokud by Osek začal taky na rozhodčího řvát, začal by pískat proti Oseku. To mi chcete říct, že pokud vás zastaví policajt za něco, tak hned budete na něj taky řvát, že vás chytil? Co udělá? Bude na vás ještě horší! Takhle to funguje i ve fotbale i v životě. Kdyby Nučice přestali kecat a hrát, myslím si, že by to byl velký rozdíl, jak by se k nim choval. Pokud jde o to rozčilování za Offside, tak bylo to nahraně, neviděl jsem to úplně přímo, ale upřímně nevěděl bych sám, jak bych se rozhodl. Kdyby to pískl jako Offside, tak by řvali zase lidi z Oseka, takhle to prostě bohužel tak někdy je! Je to fotbal. Koukáte někdy na ostatní fotbaly? Koukáte na fotbal v televizi??? Teď jsem koukal na Real Madrid proti Bayernu (o postup v lize mistru), je tam 5 rozhodčích a oni si nevšimnou Offsidu, z kterého dával Ronaldo gól. Nebo co se pískne v naší lize a kdyby na rozhodčího naletěli jako Nučice, tak by je povyházel do konce zápasu všechny. Nechápu, proč se rozčilujete. Nejsem nijak zaujatej, nejsem ani pro Osek, ale pokud se budou Nučice takhle chovat a viděl jsem i co se dělo před půl rokem v Nučicích, jak rozhodčí občas otočí jasný faul, tak prostě nechápu vůbec proč se něco takového řeší. Co teď tohle kolo třeba Žíželice? Viděli jste statistiky o zápasu? Já myslím, že tam je jasné, co se tam dělo. V Oseku mi přišlo, že zas tak zákeřný rozhodčí nebyl. Pak trošku Oseku přepískával, to přiznávám, ale po tom, co si na něj hráči z Nučic dovolili se tomu, ani nedivím. Já osobně si nemyslím, že Osek nepodplácí rozhodčí. Když Osek hrál B-třídu, tak prohrával 0:8 doma a rozhodčí Osek nepustil ani za půlku. To byste měli vidět. Prostě Osek - Nučice upřímně přál jsem to oběma týmům, ať vyhrají, ale zrovna Nučice mě docela zklamali v tomhle. Měli Oseku dát 5 gólů, a bylo hotovo a ne předvést takovou komedii.
24. 4. 2017 21:43
Nevzdali a hrali dál a zaslouženě a hlavně regulérně vyrovnali na 3:3 bohužel nikdo neví vlastně do ted kde pan NErozhodci vzal offside a branku neuznal na na závěr bych chtěl podekavat panu NErozhodcimu za krásně zvládnute utkání ve prospech oseka pred detmi a i.mladým tymem ktery nucice maji tak jak jim jeden bridil dokaze zkazit radost z fotbalu... oseku gratuluji ke trem bodům a doufam ze sestoupite do třetí třídy...!!!!
24. 4. 2017 21:42
Tento clanek je velmi objektivni jen mě utvrzuje v tom ze zřejmě osek nepodplaci rozhodciho pudila a jeho kamarada melichara ale snad i autora tohoto clanku.. nic méně jako hráč musim reagovat na to že stav 0:2 byl opravneny a zasloužený i kdyz jsme bohužel penaltu nekopali jak zde je napsano... nýbrž nam 2-3 jasne pokutove kopy byli upreny..gol na 1:2 domacich čemuž predchazel offside pan NErozhodci zkusene uznal a dal tlacil domaci k vítězství..NErozhodci pudil si taky krásně pripravil v první půli nekolik hráčů zlutymi kartami kdyby nahodou bylo potreba ve druhé puli pritvrdit a poslat par nucickych do sprch aby osek mohl bodovat...nakonec vsak osek s NERozhodcim se dostali do vedeni 3:2 a vypadalo to ze to konečně pro ne dotahnou pro tri body ale nucice i proti 12 hráli výborně mozna proti 13 jelikoz ještě v oseku se nachazel vita melichar co piska ligu...
24. 4. 2017 21:23
Tak tento článek je opravdu.velmi objektivni
24. 4. 2017 21:17
Velký Osek to je jedna velká komedie, to co tam předváděl rozhodčí Pudil ve prospěch domácích není třeba komentovat!!! Na každou svini jednou dojde!!