P. Královský 38. (p.)
P. Královský 69. (p.)
3:2p.
(1:1)
27. M. Černý
64. M. Černý (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Královský je penaltovým králem


Branky


38. P. Královský (p.) , 69. P. Královský (p.) - 27. M. Černý , 64. M. Černý (p.)
0

Nepříliš atraktivní fotbal s minimem gólových šancí viděli diváci v Kouřimi. Branky padaly hlavně z pokutových kopů, které rozhodčí Sedláček nařídil hned tři. Pavel Královský své dva v normální hrací době s přehledem proměnil a Stoupu překonal i potřetí v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi tyče se vešlo jen minimum střel

Domácí Kouřim se na lídra tabulky připravila, jak hlásil před nástupem na plac hrající trenér Martin Snížek: "Chceme hrát ze zabezpečené obrany, změnili jsme kvůli soupeři rozestavení i taktiku. Když to dodržíme, tak věřím, že můžeme uspět".

První minuty zápasu přinesly úvodní oťukávání a pár míčů směřovaných do šestnáctek bylo odvráceno. Pěknou kombinaci předvedli Horáček s Černým, ale včasným výběhem jim sebral míč zpod kopaček Havránek. O pár minutek později potáhl míč bečvarecký Dědek, jeho střela byla obránci zblokována a následnou šmudlu Horáčka v poklidu sebral domácí gólman. Pěknou práci s míčem předvedl také Kuba, který si přesně stáhl dlouhý nákop Stoupy, balón si postrčil doprava a centrem hledal Jahodu, který ovšem promáchl.

K pěkné akci se dostali i domácí, když Královský se protáhl středem, přiťukl na Světničku, kterému ale míč v rozhodující chvíli utekl. Mezi tyče nemířily ani dva pokusy Pazderce, ani na druhé straně střely Dědka, Horáčka nebo Kuby.

Skóre se měnilo poprvé po půlhodině hry. Střelu Slezáka Havránek stačil u tyče jen vyrazit a dobíhající Miroslav Černý zavěsil pod klacek – 0:1. Z vedení se ale hosté radovali jen minutku. Na dlouhý nákop domácích borců hned z rozehrávky si naběhl Světnička, v souboji byl faulován Uhrem a nařízenou penaltu proměnil Pavel Královský – 1:1. Tento stav byl i konečný pro první poločas.

Rozhodčí Sedláček pískal další dvě penalty

I druhý poločas se odehrával ve stejné režii. Domácí velice kompaktně bránili, hostům se nedařilo dostávat k ohrožení branky. Kouřim se pak snažila podnikat protiútoky, které ale zase stačila hasit hostující obrana, byť měla hlavně s uhlídáním Pazderce velké starosti. Do vedení šli opět hosté, když se dostal za obranu Miroslav Černý, v souboji s gólmanem Havránkem byl faulován a penaltu sám proměnil – 1:2. To už proti němu v brance stál ale Paclík, který musel zaskočit za vyloučeného Havránka. Jenže penalta se o pět minut později pískala i na druhé straně a Pavel Královský byl opět neomylný – 2:2.

Brejkové situace Dědka, Černého nebo Světničky už skončily povětšině chybným posledním dotykem a tak diváky po třech penaltách ze hry čekala penaltová série.

Královský proměnil i třetí pokus z penaltového puntíku

Ve střelbě pokutových kopů to vypadalo, že se bude pokračovat do nekonečna. Všichni střelci s přehledem proměňovali. Specialistou v domácím dresu je Pavel Královský, který v základní době poslal Stoupu na jednu i druhou stranu a potřetí napálil bombu doprostřed. "Očekával jsem to", uvedl po zápase Stoupa, "ale nestačil jsem ani zvednout ruce".

 

Na poslední penaltu šel bečvarecký Dědek a Paclík mu ji se štěstím vyrazil.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Dva body ze zápasu s Bečváry jsou pro nás hodně cenné a myslím, že i zasloužené. Hosty jsme nepouštěli do kombinace ani do rychlých přechodů do útoku. Hráli do plných, museli nakopávat, a to jim úplně nevyhovovalo. Tři góly z pokutových kopů se jen tak nevidí, jinak moc vyložených gólových šancí nebylo. Ani jedna z velkého množství standardek na obou stranách nebyla využita. Půl hodiny jsme hráli bez vyloučeného brankáře Havránka, ale obránce Paclík ho v brance zastoupil znamenitě a v penaltovém rozstřelu nám vychytal druhý bod. Rád bych všechny kluky pochválil za nasazení, bojovnost a dodržování taktiky. Bečváry byly velmi těžký soupeř, jsou na tom fyzicky i herně opravdu výborně a z mého pohledu asi aktuálně není na okrese nikdo, kdo by jim mohl v ročníku dlouhodobě konkurovat.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Nebyl to z naší strany příliš povedený zápas. Na menším kouřimském hřišti se domácí soustředili hlavně na obranu, nám se nedařilo se do zhuštěných řad prosadit. Dnes padaly góly hlavně z penalt. Snažili jsme se zápas na konci rozhodnout, ale soupeř dobře bránil, kouskoval hru a my se nedokázali dostat do souvislejšího tlaku. V penaltovém rozstřelu jsme bohužel byli ti méně šťastní.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , R. Světnička [-] (81. J. Keltner [-] ) , O. Macháček [-] , P. Královský [-] , J. Paclík [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-] (90. V. Bug [-] )

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - O. Holub [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] , V. Kšírl [-] (78. J. Kšírl [-] ) - M. Horáček [-] , P. Kuba [-] , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] (66. J. Čáslava [-] )

ŽK: 9. J. Paclík , 60. P. Královský - 38. J. Uher , 65. M. Horáček . ČK: 62. L. Havránek .
Hráči zápasu: P. Královský , P. Pazderec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - NAVRÁTIL Milan (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.