Konárovice stahovaly, ale vyrovnat nedokázaly


Branky


47. M. Černík , 78. R. Pokorný (p.) - 7. P. Sova (p.) , 16. M. Hrstka , 17. P. Heverle
0

Když domácí po sedmnácti minutách prohrávali o tři branky, leckdo očekával debakl. Ale Konárky dokázaly do konce poločasu vyrovnat hru, v druhém poločase přidaly i branky, ale srovnat skóre se nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrthodině hry 0:3

Oby týmy v minulém kole nebodovaly a chtěly si spravit chuť. Lepší vstup do zápasu si hosté asi nemohli přát. Už v sedmé minutě se Pavel Sova dral srdnatě do šestnáctky, domácí obrana se jej snažila zastavit všemi dovolenými i nedovolenými zákroky, ale ten poslední a nedovolený přišel až ve vápně. Sám Pavel Sova pak proměnil nařízenou penaltu – 0:1. Po deseti minutách napřáhl z pětadvaceti metrů Marek Hrstka a utěšenou střelou zvýšil na 0:2. Když po další minutě si Sova zpracoval míč v šestnáctce domácích, namazal zpětnou přihrávku Petrovi Heverlemu, který nedal Svobodovi šanci a zvýšil na 0:3, byli domácí na ručník. Jenže brankostroj se zadrhl a v druhém poločase přišly starosti pro hosty...

Cena Fair play pro domácího pomezního

Po dvou minutách druhého poločasu prošel neslaný, nemastný pokus Miloše Černíka až do branky Libodřic a domácí polili čerstvou vodou – 1:3. Najednou byli všude dřív a roztáčeli kolotoč před brankou Koláře. Na hřišti se nám také trochu přiostřilo, což si odskákal hostující Pavel Škopek. Za oplácení v šestnáctce soupeře vyfasoval červenou kartičku a pakoval se ze hřiště. Zbytečně oslabil svůj tým, což využily Konárky vzápětí. Po faulu se z penalty nemýlil osvědčený exekutor Radek Pokorný – 2:3. Do konce utkání zbývalo něco přes deset minut, ale více se z tohoto zápasu domácím vyždímat nepodařilo, i když hosté se v závěru bránili zuby – nehty. Při tom měli i brejk k rozhodnutí, ale Hrstka v něm trefil gólmana Svobodu.

 

Zvláštní cenu by zasloužil domácí pomezní rozhodčí Petr Polák, který po rohovém kopu domácích, z nějž vsítili branku, odmával a následně i potvrdil hlavnímu rozhodčímu, že míč šel po kopu obloukem za brankovou čárou. Petře, klobouk dolů a potlesk!!



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Doma jsme nastoupili s cílem udržet body. Bohužel jsme během deseti minut dostali tři góly po žákovských chybách. A bylo po zápase. Děkuji klukům za snahu o vyrovnání a soupeři přeji, ať vydrží střelecká forma.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Po sedmnácti minutách jsme vedli 0:3 a asi si všichni mysleli, že už to půjde samo. Navíc se hloupě nechá vyloučit náš krajní obránce ve vápně soupeře. Nakonec jsme to uhráli až do konce, ale ty nervy. Jinak chválím rozhodčího – perfektní. A uznávám domácího pomezního!!



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - POLÁK Petr (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.