3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase


Branky


0

Domácí Žiželice hostily v místním derby nedaleké Krakovany. A byli to hosté, kteří po čtvrthodině hry šli do vedení. Domácí ale třemi brankami skóre otočili. V závěru to byli opět hosté, kteří snížili na 3:2. V druhé půli ale branka již nepadla a tak se Žiželice ziskem tří bodů posunuly na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti řádil Artúr Apiján

"Vrátíme Krakovanům podzimní porážku", neslo se před utkáním v ochozech konárovického stadionu. A domácí hráči nově vedení novým trenérem Jakubem Kuzmou Novotným se do soupeře pustili s vervou. Ale příliš mnoho bojechtivosti vedlo k několika faulům v blízkosti Micalovy brány a po jedné rozehrané standardce poslal hosty do vedení hlavičkou Lukáš Jelínek - 0:1. Radost z vedení ale Krakovanským dlouho nevydržela. V dresu domácích totiž úřadoval Artúr Apiján, který do šibenice poslal svůj pokus z trestného kopu - 1:1.

 

A narůstal tlak domácích. Po faulu na domácího střelce Davida Živného následoval neproměněný pokutový kop Korčákem. Krakovany dále hrozily hlavně ze standardních situací. Ve třicáté minutě se předvedl Ondřej Lekeš, který rozjel parádní akci a na jejím konci byl i autorem trefy do sítě jinak výborně chytajícího Douděry - 2:1. A za dalších pět minut se parádní trefou blýskl podruhé v zápase Artúr Apiján a zvýšil tím skóre na 3:1. To byl pro domácí nadějný stav, ale po rychle rozehraném autovém vhazování hráčů Krakovan se podařilo hostujícímu celku snížit na 3:2, když Sixta našel před bránou volného Jiřího Olexu. S tímto výsledkem také hráči odešli na poločasovou přestávku.

 

Krakovany marně dobývaly konárovickou bránu

Druhý poločas už tolik fotbalové krásy nepřinesl, chybělo hlavně fotbalové koření - góly. Ve středu pole se domácím začal vytrácet střelec dvou gólů, Apiján, a hosté přebírali iniciativu. Jenže vážnější šance si vypracovávali domácí, jenže Douděra už za svá záda žádný míč nepustil. A tak možná opticky častější držení míče hostujícími hráči nevedlo k nijak vážnému ohrožení domácí brány a protože už žádný další gól nepadl, skončilo utkání poločasovým výsledkem. 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jakub Kuzma Novotný, trenér: Po zimní přestávce jsme se dočkali prvního mistrovského utkání jara, natěšení bylo o to větší, když k nám měl dorazit soupeř z nedalekých Krakovan, kterému jsme na podzim podlehli ostudných 5:1, tím pádem jsme měli co vracet. Utkání bylo plné osobních soubojů, což v prvním poločase vyústilo k několika standardním situacím v okolí našeho pokutového území. Vedlo to i kprvnímu gólu hostů. Nám se naštěstí podařilo rychle vyrovnat a otočit na 3:1. Druhý poločas byl z naší strany herně slabší, přesto se nám podařilo vytvořit několik velice slibných šancí, které bohužel naši střelci nebyli schopni proměnit. Přestože jsme nebyli schopni být na míči tak kvalitní, jak by se nám líbilo, hostující hráče jsme - krom druhého gólu - nepustili do žádné větší šance po dobu celých devadesáti minut. Hlavní zbraní hostů byly již zmíněné standardní situace. Koncovka zápasu sice patřila hostům, ale bojovnost našich defenzivních řad zajistila konečné vítězství v lokálním derby. Za pomyslnou hvězdu utkání bych zvolil Artura Apijána.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Zkraje zápasu jsme měli několik trestňáků a po jednom jsme šli do vedení, ale domácí byli v první půli jednoznačně lepší a skóre otočili. Nedokázali jsme pohlídat jejich šikovného záložníka. Naštěstí jsme dokázali snížit a měli tak šanci do druhé půle. Domácí trochu uvadli, hra se vyrovnala, ale my jsme si nějakou výraznou šanci nepřipravili.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - M. Bubeník [-] , M. Živný [-] , D. Chlupáč [-] (71. M. Midloch ml. [-] ) , O. Hůka [-] - - - O. Lekeš [-] , D. Živný [-] , A. Apiján [-] , J. Novotný [-] , J. Korčák [-] , R. Lekeš [-] (86. A. Schánel [-] )

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - L. Jelínek [-] , M. Kutil [-] , S. Šindelář [-] - L. Tlučhoř [-] - T. Sixta [-] - J. Olexa [-] (76. V. Novotný [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Věříš [-] , R. Tlučhoř [-] , A. Dostál [-]

ŽK: 25. J. Novotný , 90. A. Schánel - 11. L. Jelínek , 43. J. Olexa , 85. M. Věříš .
Hráči zápasu: A. Apiján - Z. Douděra .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.