T. Zdražil 74. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2017 17:30

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládly Mutěnice


Branky


74. T. Zdražil (p.) - 1. M. Čepil , 71. L. koplík
0

Zápas jara, který přinesl souboj o první místo v Krajském přeboru JMK, se uskutečnil v pátek, 5. května v podvečerních hodinách. Vinaři z Mutěnic zajížděli do Tišnova a s sebou vzali i plný autobus fanoušků. Oběma stranám bylo jasné, že se bude jednat o vyrovnaný souboj a že každá chyba bude hrát svou roli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O slavnostní výkop se postaral mistr extraligy, hráč HC Komety Brno, Vojtěch Němec. Své úlohy se zhostil na výbornou a zápas mohl začít. Kdo by tušil, že se skóre zápasu změní již v první minutě. O tuto změnu se postaral mutěnský kanonýr a dravě hrající útočník Marcel Čepil, který svou pohotovostí zaběhl za domácí obranu a nebojácně prostřelil exligového brankáře Zbrojovky - Martina Doležala. Čepil se zároveň dostal i do další takové příložitosti, tentokrát byli však úspěšnějčí domácí obránci. Do konce prvního poločasu několikrát zahrozil výborně hrající Švancara Petr. Brankář Mutěnic - Filip Kratochvíla byl však pozorný a spolu s obranou zařídil odchod do kabin za stavu 0:1.

 

Po změně stran pokračovala nepříjemná průtrž a kluzkého terénu využili zejména hráči Tišnova, kteří stupňovali svou převahu na hřišti. Fotbalisté z Mutěnic však bojovali, co to jen šlo a hrozili zejména z "brejků". A proto se v 71. minutě změnilo skóre utkání podruhé a opět v prospěch hostujícího týmu. I u druhé branky Mutěnic figuroval útočník Čepil, který tišnovské obraně utekl a přesně "naservíroval" míč Lukáši Koplíkovi. Ten využil mokrého terénu a skluzem ho dotlačil za záda domácího brankáře. Fanoušci Mutěnic jásali ze skóre 0:2.

 

Jejich radost však netrvala dlouho a přesně o tři minuty později byl nařízen proti Mutěnicím pokutový kop, kterého se úspěšně zhostil Zdražil Tomáš a snížil skóre utkání na 1:2. V závěru utkání docházelo častěji a častěji k osobním soubojům a bylo zcela jasné, že poslední minuty budou pro oba týmy velmi těžké. Skvělou práci odvedli obránci Mutěnic, kteří svou bojovností zařídili, že už k žádné změně skóre nedošlo. Nepopsatelná radost pak pohlitla veškeré hráče, fanoušky i realizační tým Mutěnic. Nutno podotknout, že při nich stálo i to potřebné štěstíčko, například když střela Švancary skončila pouze na tyčce a také když se mutěnickému obránci Benešovskému podařilo vykopnout míč z brankové čáry.

 

Celou tuhle parádu sledovalo 500 diváků, kteří si mohli po celou dobu utkání vychutnávat točené Starobrno zcela zdarma. Další zajímavostí bylo, že došlo i ke komentování tohoto zápasu, kterého se zhostil známý moderátor Ondřej Tomek. Je zcela jasné, že si "Vinaři" z Mutěnic nemohli přát lepší začátek prodlouženého víkendu a že je jistě doma čekala menší oslava. 

 

Autor: Lucie Pavková



Sestavy


AFK Tišnov
M. Doležal [-] - T. Sodomka [-] (72. K. Babička [-] ) , J. Krejčíř [-] , R. Bubeníček [-] , D. Pořízek [-] , M. Sedlo [-] , P. Švancara [-] , F. Schneider [-] , T. Zdražil [-] , J. Huška [-] , D. Bartoš [-] (82. M. Traore [-] )

FK Mutěnice
F. Kratochvíla [-] - L. Kupčík [-] , M. Vydařilý [-] , H. Maršálek [-] , T. Novotný [-] - L. koplík [-] (79. V. Lamáček [-] ) , J. Maršálek [-] (86. L. Trávník [-] ) , T. Drápal [-] (90. M. Valíček [-] ) , R. Benešovský [-] - D. Koštuřík [-] , M. Čepil [-] (75. J. Hromek [-] )

Počet diváků: 500. Rozhodčí: Šenkýř Petr - PETKO Marko, PAPUGA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.