0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka těsně zvítězila ve Vendryni


Branky


0

Polanecké áčko přijelo do Vendryně 30. května v pozměněné sestavě. Chyběli Woznica, Schwarz a Andrýsek, který byl v trestu z předchozího zápas, takže nastoupil také Robin Bartoš. Utkání silně nepřál déšť a vítr. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesto Polanečtí od začátku vedli za delší konec provazu. Po několika pokusech ohrozit branku domácích Švábík ve 29. minutě vybídl Kalužu a ten zakončil gólem. Polanečtí měli potom další šance, ale gól nedali. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, ovšem Polaneckým dal rozhodčí postupně celkem šest žlutých karet. Vendryně zahrozila v 55. minutě, ale brankář Řehulka byl ve střehu. Polanka kontrovala o pět minut později, kdy domácí kapitán Kohut zastoupil brankáře a vykopl míč z brankové čáry. Utkání skončilo výsledkem 0:1 pro Polanku.    



Sestavy



FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - J. Matěj [-] , T. Hejdušek [-] , J. Matěj [-] - J. Kaluža [-] , V. Borgosz [-] , J. Ševčík [-] , R. Fukala [-] - R. Bartoš [-] , J. Švábík [-] , D. Fromelius [-]

ŽK: 54. V. Borgosz , 54. R. Bartoš , 62. J. Švábík , 91. T. Hejdušek , 91. R. Řehulka .
Místo: Vendryně. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.