2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Odra Petřkovice porazil Polanku A 2:0


0

Petřkovičtí výhrou 2:0 potvrdili vedoucí postavení v tabulce a porazili v sobotu 2. května tým Polanky A.

 

Sestavy: FC ODRA Petřkovice: Otoupalík - Polášek (63. Hubeňák), Staněk, Wozniak, Gomola - Václavík (73. Vyležík), Burian, Levčík, Cesnek, Ogon - Maceček. Trenér: Roman Hulva.

FK SK Polanka: Řehulka - Schwarz, Andrýsek, Liška, Woznica, Švábík (75. Ševčík), Borgosz, Mašlanka (60. Oleš), Kaluža, Fukala (65. Koňařík) - Fromelius

 

   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl v režii domácích. Postupně se tlačili před Řehulkovu branku, kopali několik rohů, ale chybělo výraznější zakončení. To přišlo ve 14. minutě, po jednomu z rohů zůstal volný Karel Maceček a hlavou donutil Řehulku k vyražení mimo branku. Polanečtí se do šancí moc nedostávali, za pozornost stojí průnik Vojtěcha Borgosze mezi třemi hráči domácích a následná střela z 35 metrů, která skončila těsně mimo. Ve 41, minutě si narazil Martin Václavík s Karlem Macečkem a z úhlu nastřelil Řehulku. Když už to vypadalo, že poločas skončí bez branek, darovali Polanečtí domácím roh po nedorozumění Řehulky sAndrýskem. Z něj pak po několika závarech zakončil Ondřej Ogon a otevřel skóre utkání.

Začátek druhého poločasu mohl znamenat vyrovnání, Vojtěch Borgosz vyslal Jana Woznicu, ten mu míč nacentroval zpět před branku, kde jeho střele chyběly centimetry. Míč líznul pravou tyč. Pak už hořelo spíše před Řehulkovou brankou po brejcích domácích, První ze šancí přišla v 61. minutě, centr za obranu zakončoval Maceček, Radovan jeho pokus vyrazil mimo. O tři minuty později nahrál Maceček Levčíkovi, jehož střela z pravé strany orazítkovala tyč. V 68. minutě pronikal Stanislav Burian po pravé straně, poslal míč na šestnáctku, kde z jedné zakončoval Martin Václavík. Střela skončila nad brankou hostí. O dvě minuty se už Václavík dočkal, kdy dostal přihrávku za obranu od Macečka a Řehulka byl na jeho zakončení již krátký.

 



Místo: Petřkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.