3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka prohrála v Dětmarovicích


0

Ve 22. kole krajského přeboru MS kraje Polanečtí 19. dubna nepřinesli ze hřiště soupeře ani bod. S Dětmarovicemi prohráli 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanecké áčko se sice snažilo, ale na Dětmarovice bylo krátké.

Dětmarovice vedly už od začátku

Úvod zápasu začal náporem domácích, po většinu času drželi míč na svých kopačkách a hnali se do zakončení. První velkou šanci otevřít skóre měl Jan Lukan, přímý kop z levé strany zakončoval hlavou a jeho pokus vyrazil Řehulka mimo. V 16. minutě se blýsknul Řehulka dalším parádním zákrokem, po centru Ondřeje Matušíka zakončoval hlavou Martin Šrámek. O dvě minuty později už se domácí radovali. Po rohu zprava na vzdálenější tyč se míč vrátil před branku k Ondřeji Matušíkovi a ten hlavou otevřel skóre utkání. Ve 25. minutě už to bylo 2:0, vše začalo špatným odkopem Řehulky a skončilo hlavou Jana Lukana. Domácí byli nadále aktivní, což se nedalo říct o Polaneckých. za první poločas nevystřelili ani na bránu. Ke konci poločasu měl šanci opět Lukan, po centru Zdeňka Kadlčáka zakončoval z šestnácti metrů vedle.

Polanka srdnatě bojovala

Druhý poločas začal náporem hostů, po rohu ve 47. minutě zahrál Martin Šrámek rukou ve vápně a kopala se penalta. Jan Polach v brance domácích střelu Davida Fromeliuse vyrazil. Akce ale neskončila, míč se odrazil k Janu Woznicovi, ten poslal míč zpět před branku, kde se střídajícímu Janu Švábíkovi podařilo na dvakrát snížit na 2:1. Polanečtí ožili, zato domácí byli nervóznější. V 61. minutě pronikal před branku domácích Jan Koňařík, byl zfaulován, ale míč se odrazil k Janu Woznicovi, jehož střela z jedné postrádala větší přesnost. O čtyři minuty později mohli domácí zvýšit svůj náskok. Po rohu zakončoval hlavou opět Lukan, naštěstí do míst, kde stál Řehulka. Za další čtyři minuty se už dočkal, po chybě Tomáše Hejduška šel sám na Řehulku, obešel jej a zakončil do prázdné branky. V 74. minutě vypálil dělovku z 35 metrů Tomáš Hejdušek a nadělal velké problémy Janu Polachovi, jenž jeho pokus zlikvidoval na 2x až na brankové čáře. O další minutu později vypálil dělovku David Fromelius, tu Polach vyrazil mimo. Další šanci snížit měl David Fromelius v 83. minutě, bohužel trefil pouze náruč Polacha. Hosté se až do konce zápasu snažili aspoň o snížení, ale nebylo jim přáno. Hlavně díky špatnému prvnímu poločasu přišli o lepší výsledek. 



Místo: Dětmarovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.