4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

21.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka vrátila Háji ve Slezsku porážku z podzimu


0

V prvním poločase nápor Polanky zakončený góly, ve druhém dohrávka. Tak by se dalo utkání charakterizovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polanečtí vyhráli nad Hájem ve Slezsku slavně a bez diskuze.  

V prvním poločase bylo dohráno

Kdo přišel na utkání později, mohl přijít o dvě branky. Zápas začal náporem hostů, ale udeřilo na druhé straně. V 8. minutě prošel po levé straně Vojtěch Borgosz, nacentroval před branku, David Fromelius pustil míč na Jakuba Kalužu, který z jedné otevřel skóre zápasu. O minutu později vyslal míč za obránce hostí Radomír Fukala na Jakuba Kalužu, ten si obešel brankáře a do prázdné zakončil. Hosté zahrozili ve 14. minutě, centr z levé strany zakončoval střelou Petr Konvička. Jeho pokus chytil Radovan Řehulka. O dvě minuty později měli hosté další šanci, střelu z dálky Pavla Žůrka vyrazil Řehulka na roh. V 19. minutě zahrával aut v útočné části Ondřej Liška, míč doletěl na malý čtverec, kde jej obránce hostí nahrál přímo pod nohy Davida Fromeliuse, ten prostřelil skrumáž těl a zvýšil na 3:0. O dvě minuty později zasekl v šestnáctce hostí Fromelius a střela na vzdálenější tyč skončila těsně mimo. Hosté zahrozili v 27. minutě střelu zahraniční posily Hanifa tečoval Pavel Žůrek a donutil Řehulku k vynikajícímu zákroku a vyražení na roh. Z něj vznikl závar a skončil odkopem Davida Mašlanky míče do bezpečí. Polanečtí zahrozili ve 33. minutě, centr Ondřeje Lišky zakončoval hlavou Jan Woznica. Jeho pokus na vzdálenější tyč vyrazil výborým zákrokem Petr Hladký. V závěru poločasu zahrávali hosté roh, po odraženém míči a následném pokusu vstřelili branku, která nebyla uznána pro ofsajd.

Druhý poločas se jen dohrávalo

Začátek druhého poločasu přinesl šanci domácím, Jan Woznica vybídl Davida Fromeliuse, ten střelou ze šestnácti metrů minul branku. Hosté se častěji dostávali před branku domácích a snažili se aspoň o čestný úspěch. Udeřilo ale na druhé straně. V 67. minutě zahrával Ondřej Liška aut, David Fromelius napálil míč z úhlu na branku soupeře, ten se odrazil k volnému Radomíru Fukalovi, a ten pohodlně zvýšil na 4:0. Hosté snížili až v 82. minutě, odražený přímý kop se dostal k Hanifovi, ten střelou z 16 metrů překonal domácí obranu.

Polanečtí tak hostům vrátili porážku z podzimu (4:0) a posunuli se na 12. misto po odehraném 21. kole.



Ohlasy k zápasu


FK SK Polanka nad Odrou
"Utkání se rozhodlo během prvních dvaceti minut, byl to klidný průběh, domácí soupeře mírně přehrávali, ke konci se dostali k slovu i náhradníci," okomentoval zápas sekretář Martin Repka.:




Místo: Polanka nad Odrou. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.