3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště porazilo dvojnásob oslabenou Bílou Třemešnou


Branky


30. M. Horák , 49. J. Fidra , 90. A. Tomášek (p.) - 69. M. Pátý
0

Domácí těžili z povedeného prvního poločasu i dvou červených karet, které viděli hráči soupeře. Ani v oslabení se Bílá Třemešná nevzdávala, na víc než jednu branku to ale nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se lépe vydařil Týništi. Domácí fotbalisté se po půlhodině hry ujali vedení, když se po rohovém kopu hlavou prosadil obránce Martin Horák. Hostům se nejenže nepodařilo do konce poločasu vyrovnat, ve čtyřicáté páté minutě se dokonce dostali do početního oslabení. Druhou žlutou kartu viděl Tomáš Kubelka, záložník a kapitán Bílé Třemešné, který neudržel nervy na uzdě a oslabil své mužstvo.

Početní převahu domácí zužitkovali rychle po začátku druhé půle. Ve čtyřicáté deváté minutě překonal hostujícího gólmana Miroslava Dobřichovského Jan Fidra. I v oslabení o jednoho hráče a s dvougólovým mankem se hosté nevzdávali. V šedesáté deváté minutě Bílá Třemešná vstřelila kýžený kontaktní gól, o který se postaral Milan Pátý. Tato branka nabudila hosty k ještě ofenzivnějšímu výkonu. Bílá Třemešná si vytvořila dobré šance, ty však zůstaly nevyužity.

 

V sedmdesáté sedmé minutě navíc přišlo další vyloučení hostujícího hráče. Druhou žlutou kartu tentokrát viděl obránce Petr Kiss. S dvojnásobnou přesilovkou si Týniště poradilo v devadesáté minutě, kdy na konečných 3:1 upravoval Adam Tomášek.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Šrajer - sekretář mužstva SK Týniště nad Orlicí: Velice těžký zápas s velmi dobrým soupeřem. Do vedení šli domácí hlavičkou Martina Horáka po rohovém kopu. Hosté se zbytečnou nedisciplinovaností oslabili o dva hráče, ale i v devíti dokázali snížit na 2:1 a vyrovnávající gól doslova "visel ve vzduchu". Naštěstí branku vstřelili v samotném závěru naši hráči.




Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - M. Horák [-] , M. Horák [-] , M. Winkler [-] - J. Winkler [-] (71. M. Bartoš [-] ) , A. Tomášek [-] , M. Matoušek [-] (86. T. Brandejs [-] ) , R. Mládek [-] - T. Voda [-] , J. Fidra [-] , M. Václavík [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , J. Hažer [-] - J. Pátý [-] , J. Kubelka [-] , D. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] - J. Schneider [-] (46. M. Pátý [-] ) - J. Jákl [-] , M. Jákl [-] (81. J. Vočka [-] ) , R. Hendrych [-]

ŽK: 36. A. Tomášek - 11. J. Kubelka , 14. P. Kiss , 18. T. Kubelka , 45. J. Schneider . ČK: 45. T. Kubelka , 77. P. Kiss .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - TREJBAL Adam, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.