M. Bíl 11.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice prohrály s Úpicí a jsou druhým sestupujícím týmem


Branky


0

Třebechovice neudržely jednobrankové vedení, prohrály s Úpicí a přišli o naději na udržení v A třídě. Při sestupu do nižší soutěže je doplní hradecká Lokomotiva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebechovice nevstoupily do zápasu vůbec špatně. Domácí se již v jedenácté minutě ujali vedení, když soupeřova brankáře Rostislava Erbena překonal Martin Bíl. Na dobrý úvod však Třebechovičtí nedokázali navázat dalšími brankami. Úpice tak s přibývajícím časem začala dohánět zaspaný začátek zápasu a ve třicáté čtvrté minutě přišlo vyrovnání. Na poločasových 1:1 upravoval střídající Jakub Romančák.

Vstup do druhé půle si Úpice ohlídala o poznání lépe, a dokonce sama skórovala. V padesáté sedmé minutě otočil skóre ve prospěch Úpice Jan Kuchta. Ve zbytku zápasu domácím rychle docházely síly. Třebechovice se tak k výraznému ohrožení soupeřovy brány nedostaly. Úpice si závěr zápasu pohlídala a těsný náskok udržela. Po prohře 1:2 Třebechovičtí ztratili poslední naději na udržení v soutěži.


 



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice pod Orebem: První poločas byl herně vyrovnaný. V jedenácté minutě jsme šli do vedení Martinem Bílem, soupeři se podařilo vyrovnat ve třicáté čtvrté minutě Romančákem. Druhý poločas jsme nezačali nejlépe a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Na velkém vápně jsme pozapomněli na Kuchtu a ten zavěsil. Závěrečných třicet minut jsme hráli, jako by nám došly síly a nebyli jsme schopni ohrozit branku soupeře.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] , D. Dědeček [-] (86. A. Lochman [-] ) , B. Kolář [-] , R. Kyral [-] , M. Bíl [-] , M. Vích [-] , J. Želízko [-] , P. Soukup [-] (52. T. Lukášek [-] ) , R. Bíl [-] , J. Voltr [-] (73. D. Jánský [-] )

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - T. Skála [-] (57. J. Kábele [-] ) , J. Marel [-] , M. Čáp [-] (27. J. Romančák [-] ) , L. Rada [-] , T. Brus [-] , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , J. Kuchta [-] , J. Pich [-]

ŽK: 11. M. Bíl , 39. P. Soukup , 89. T. Lukášek - 51. P. Kejzlar , 67. J. Kuchta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Franěk Tomáš - VÍTEK Pavel, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.