Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy přestřílely Náchod. Domácí Jaroslav Vaníček se trefil pětkrát


0

Gólová přestřelka se konala až v závěru zápasu. Domácí po většinu času kontrolovali vývoj utkání a ještě sedm minut před koncem vedli 6:1. Nejpilnějším střelcem domácího týmu byl Jaroslav Vaníček, který vstřelil pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchodští nastoupili do zápasu se sestavou obohacenou o řadu dorosteneckých fotbalistů. I s mladým a nepříliš zkušeným týmem se mohli hosté dostat jako první do vedení. Záložník Stanislav Havel svojí přihrávkou našel útočníka Tomáše Bareše, který kličkou obešel gólmana Jana Marka, gólovou radost mu však překazil navracející se obránce Nepolis.

Krátce nato se poprvé prosadily Nepolisy. Domácí ve dvanácté minutě rozehrávali rohový kop. Centrovaný balon se snesl k Tomáši Hanušovi, který ranou bez přípravy vypálil do horního rohu náchodské brány. O chvíli později, v šestnácté minutě, domácí přenesli hru do vápna hostů pomocí autového vhazování. Do gólového zakončení se dostal Jaroslav Vaníček, který nastartoval svůj gólostroj.

Po vstřelení druhé branky se domácí načas stáhli a kontrolovali své vedení. Díky tomu se do útoku více dostávali hosté. Po půlhodině hry nebezpečně vypálil David Volf, jeho střelu ale s vypětím všech sil vytěsnil gólman Marko na roh. O chvíli později se do pokutového území probíjel Tomáš Vejprava, který po kontaktu s protihráčem upadl, píšťalka rozhodčího však zůstala němá.

Ve druhém poločase Nepolisy znovu přidaly na aktivitě. Čtyři minuty po zahájení druhé půle se domácí dostali do brejku, který gólově zakončil Jaroslav Vaníček. Tentýž hráč pět minut poté zkompletoval hattrick, když zvyšoval na 4:0.

Po dalších dvou trefách se domácí podobně jako v první půli znovu zatáhli do obrany a čekali, s čím přijde soupeř. Náchodští se párkrát dostali do zakončení, gólu se však kvůli brankové konstrukci i obětavosti domácích hráčů nedočkali.

V sedmdesáté deváté minutě se Jaroslav Vaníček dostal do dalšího protiútoku. Domácí hráč znovu nezaváhal a po samostatném nájezdu zvýšil na 5:0. Tento gól odšpuntoval gólový závěr. V osmdesáté druhé minutě Náchod snížil na 5:1, když střílená přihrávka Adriana Čisára zapadla do sítě. Minutu nato se domácí prokombinovali do vápna soupeře a Jaroslav Vaníček pátým gólem v zápase zvýšil na 6:1.

 

Vysokou prohru hosté alespoň zmírnili dalšími dvěma góly. V osmdesáté čtvrté minutě se za obranu Nepolis dostal Daniel Král, který přesným lobem snížil na 6:2. Na konečných 6:3 upravoval v osmdesáté deváté minutě Stanislav Hanel, který se prosadil po přímém kopu.



Ohlasy k zápasu



FK Náchod B
Zdeněk Chládek - vedoucí mužstva FK Náchod B: Do "Nepálu" jsme odjížděli s torzem mužstva doplněným o dorostence, což se výrazně projevilo na naší souhře. Domácí nás předčili především v důrazu v zakončení. Vážím si našeho mladého týmu, že chtěl hrát do poslední chvíle, závěru vstřelil tři branky a zmírnil debakl.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Masák [-] - L. Doseděl [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] - M. Spejchal [-] , L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] , D. Tichý [-] (75. R. Hanuš [-] ) , P. Pilař [-] (56. J. Smadiš [-] )

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - D. Král [-] , J. Vejprava [-] , J. Rorbach [-] , P. Urban [-] - S. Hanel [-] , L. Suchánek [-] (46. A. Čisár [-] ) , P. Smrček [-] (46. M. Prokeš [-] ) , D. Volf [-] (46. M. Jahoda [-] ) , T. Vejprava [-] - T. Bareš [-]

ŽK: 42. L. Doseděl , 88. M. Masák .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.