Černilov otočil skóre a porazil hradeckou Lokomotivu


Branky


0

Fotbalisté Lokomotivy se sice v prvním poločase ujali vedení a pokračovali v dobrém výkonu, ve druhé půli ale domácí Černilov strhl osud zápasu na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradecké Lokomotivě se vydařil vstup do zápasu a už v desáté minutě se díky trefě Davida Rosůlka ujala vedení. Z dobrého vstupu mohli hosté těžit i v dalších minutách. Lokomotiva si v průběhu první půle vytvořila několik slibných šancí, podruhé se jí ale skórovat nepodařilo. Naopak domácí přispěchali s vyrovnáním. Ve dvacáté sedmé minutě překonal hostujícího gólmana Ivo Beránka Michael Šmied, jehož gól zároveň určil poločasové skóre.

 

Ve druhém poločase začal Černilov přebírat ofenzivní iniciativu. Domácí těžili zejména z rychlých vpádů do obrany Lokomotivy. To se poprvé zúročilo v padesáté deváté minutě, kdy skóre na stranu domácích otočil Tomáš Markovič. Domácí se ještě víc přiblížili výhře o pět minut později. V šedesáté čtvrté minutě Černilov vedl už 3:1, když se prosadil Tomáš Matoušek. Na góly soupeře nenašli hosté správnou odpověď, kterou by ještě zdramatizovali zápas. V osmdesáté třetí minutě naopak přišlo definitivní potvrzení výsledku. Michal Šmied svým druhým gólem v zápasu upravil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Martin Šmied - sekretář mužstva FK Černilov: Hosté se v zápase ujali vedení, a tak domácí museli za horkého počasí o povinné vítězství bojovat víc, než si před zápasem asi představovali. Po neproměněných šancích v první půli už se po změně stran do otevřenější obrany Lokády dokázali prosadit povedenými brejky.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka - TJ Lokomotiva Hradec Králové: Konečně nám neutekl začátek utkání, ujali jsme se vedení. Do poločasu jsme měli pár příležitosti, přesto domácí vyrovnali. Druhý poločas už byl v režii domácích.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Miškář Karel - MEDLÍK Karel, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.