Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec si jasně poradil s Bílou Třemešnou


Branky


0

Fotbalisté Nového Hradce rozhodli o svém vítězství nad Bílou Třemešnou už v prvním poločase, ve kterém vstřelili čtyři branky. Na góly soupeře našli hosté pouze jedinou odpověď. Nový Hradec tak zvítězil 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Hradec naprosto ovládl první poločas. Domácí byli aktivnější a nebezpečnější než soupeř, což se bohatě projevilo a i na výsledkové listině. Novohradečtí se poprvé prosadili v sedmnácté minutě, kdy se prosadil Jaroslav Jindra.

Po prvním gólu domácí pokračovali ve svém ofenzivním výkonu. Nový Hradec prakticky rozhodl o osudu zápasu během jedenácti minut, během kterých padly tři branky. Po půlhodině hry přidal druhý gól Nového Hradce Gejza Bendig, který se prosadil i o čtyři minuty později. Povedený poločas domácích završil v jednačtyřicáté minutě Tomáš Matějka, který překonal hostujícího gólmana Miroslava Dobřichovského počtvrté.

 

Ve druhém poločase se Bílá Třemešná nedokázala z efektivní hry domácích oklepat. Nový Hradec V šedesáté sedmé minutě zkompletoval u soupeřů nepopulární bůro. Pátý gól zaznamenal Tomáš Matějka, který se podobně jako Gejza Bendig trefil v zápase podruhé. Bílá Třemešná reagovala na góly soupeře pouze jednou. V sedmdesáté šesté minutě se o čestný zásah hostů postaral Radomír Hendrych. Nový Hradec tak zvítězil nad Bílou Třemešnou 5:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: Za krásného slunného počasí jsme na perfektně připravené hrací ploše, za což patří správcům areálu dík, sehráli vynikající první poločas, kdy skóre 4:0 je pro hosty ještě milosrdné. V druhé půli nás skóre nasměrovalo k exhibičnímu tempu, které nevedlo k udržení herní kvality z prvního dějství.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , L. Matějka [-] (64. M. Sajvera [-] ) , J. Jindra [-] (83. M. Neppl [-] ) , J. Kašpar [-] , M. Páter [-] , M. Kotouček [-] (69. O. Vik [-] ) , G. Bendig [-] , T. Matějka [-] , M. Jindra [-] , F. Linder [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - J. Hažer [-] , M. Pátý [-] , J. Kubelka [-] - M. Hruška [-] , T. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , D. Kubelka [-] , J. Pátý [-] - J. Schneider [-] , D. Žaba [-] (74. R. Hendrych [-] ) -

ŽK: 63. L. Jarotek , 87. L. Matějka , 89. O. Vik - 21. D. Žaba , 55. D. Kubelka , 85. T. Kubelka , 86. J. Kubelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kvítek Michael - FRÝDA Lukáš, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.