Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec otočil skóre a porazil Třebechovice


Branky


0

Začátek zápasu se Novému Hradci nepovedl a brzy prohrával. To si domácí vynahradili na prahu druhé půle, kdy díky dvěma gólům překlopili skóre na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu prožili hosté, kteří se již ve třetí minutě dostali do vedení. Třebechovice zužitkovaly standardní situaci, po které se prosadil kapitán Michal Vích. Rychlý gól opařil domácí fotbalisty, kterým několik minut trvalo, než se vzpamatovali. Vzpruhou pro domácí fotbalisty byla osmadvacátá minuta. V nepřehledné situaci v pokutovém území Třebechovic se nejrychleji zorientoval Tomáš Matějka, který poslal míč do sítě a určil poločasový stav 1:1.

Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí povzbuzení vyrovnáním. Nový Hradec dvěma slepenými góly překlopil zápasové misky vah na svoji stranu. V rozmezí padesáté první a padesáté druhé minuty se domácí Gejza Bendig dostal dvakrát do samostatného úniku a dvakrát překonal gólmana Václava Cejnara. Nový Hradec se tak rázem octl vedení 3:1.

 

Třebechovičtí se nechtěli vzdávat, v sedmdesáté osmé minutě se jejich situace ztížila poté, co byl vyloučen David Hrušky. Dvě minuty před koncem přesto Třebechovičtí vykřesali kontaktní branku, kterou vstřelil Radek Bíl. Nový Hradec si ale body nenechal vzít a Tomáš Matějka svým druhým gólem pečetil v nastaveném čase výhru 4:2.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový Hradec Králové: V úvodu utkání jsme hostům zbytečně nabídli možnost standadtní situace, kterou s díkem proměnili. Dvacet minut nám trvalo, než jsme se z obdržené branky oklepali. Až vyrovnávací gól Matějky vrátil klid na naše kopačky. Herní pohodu jsme dokázali z kraje druhé půle vyjádřit i gólově, když se po samostatných únicích prosadil dobře hrající Bendig. Na závěrečné snížení hostů odpověděl svým druhým gólem z půlky hřiště Matějka. V bojovném utkání jsme projevili větší vůli po vítězství.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
T. Lorenc [-] - M. Sajvera [-] (46. F. Linder [-] ) , T. Matějka [-] , M. Jindra [-] (90. M. Kotouček [-] ) , G. Bendig [-] (81. M. Neppl [-] ) , P. Vopálka [-] , L. Matějka [-] (61. O. Vik [-] ) , J. Jindra [-] , J. Kašpar [-] , M. Páter [-] , L. Lang [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Dědeček [-] (46. Š. Kouba [-] ) , D. Hruška [-] , B. Kolář [-] , R. Kyral [-] (84. O. Hájek [-] ) , M. Bíl [-] , M. Vích [-] , J. Želízko [-] , P. Soukup [-] (56. M. Věříš [-] ) , R. Bíl [-] , T. Lukášek [-]

ŽK: 86. T. Matějka , 87. J. Jindra - 51. M. Vích , 62. R. Bíl , 78. D. Hruška . ČK: 78. D. Hruška .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vokřínek Jan - HORÁČEK Michal, NÁDENÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.