Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice díky drtivé tříminutové pasáži porazila Trutnov


Branky


0

V prvním poločase ještě Trutnovští dokázali na vedení Roudnice odpovědět, ve druhém poločase ale domácí vstřelili tři góly během tří minut, čímž rozhodli o své výhře.              

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu se hrálo oboustranně ofenzivní utkání. Domácí Roudnice se sice díky Jakubu Šiškovi dostala už v osmé minutě do vedení, Trutnovští ale přispěchali s bleskovým vyrovnáním. V jedenácté minutě překonal domácího gólmana Jiřího Šandu Denis Vošanovič, který tak srovnal na 1:1. Roudnice se soustřeďovala na pevnou hru v obraně, ze které domácí vyráželi do přímočarých brejků. To se domácím znovu osvědčilo v osmnácté minutě, kdy se Jakub Šiška prosadil podruhé.

Roudnice se tak znovu ujala vedení. Na to se Trutnovu nepodařilo v dalším průběhu poločasu gólově zareagovat, a domácí tak vedli 2:1.

 

Ve druhém poločase Roudnice rozhodla o osudu zápasu během tří minut. V rozmezí šedesáté osmé a sedmdesáté první minuty vstřelila Roudnice tři góly, čímž se výrazně přiblížila vítězství. Na gól Jakuba Krecara o minutu později reagoval Jakub Šiška. Roudnický autor hattricku se v sedmdesáté první minutě prosadil i počtvrté, kdy zvyšoval na 5:1. Na drtivou tříminutovou pasáž Roudnice dokázali Trutnovští reagovat pouze jednou. V sedmdesáté deváté minutě pouze korigoval na konečných 5:2 Matěj Kalhous. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Zdeněk Mikan - asistent trenéra mužstva TJ Sokol Roudnice: Dnes jsme vycházeli z kompaktního bloku a chtěli z brejků udeřit. Trenérovi se podařilo nasazení Kuby Šišky, který hrál poprvé od začátku a vstřelil 4 branky. Hosté hráli hlavně v druhém poločase dobrý fotbal a výsledek je pro ně krutý. Ale jak jsme se mockrát přesvědčili,hraje se na góly.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
J. Šanda [-] - M. Cuberka [-] , M. Novotný [-] , J. Krejcar [-] (73. D. Koutník [-] ) - J. Koblížek [-] , Z. Mikan [-] , L. Koutník [-] , L. Stoszek [-] - T. Kučera [-] (86. M. Hopko [-] ) - J. Vlnas [-] , J. Šiška [-] (75. M. Vítek [-] )

MFK Trutnov B
M. Dousek [-] - V. Kozák [-] (54. J. Brádler [-] ) , L. Šimočko [-] , J. Handlíř [-] , Š. Landa [-] , J. Tobiáš [-] - P. Doubic [-] , O. Šimůnek [-] (75. V. Kuhn [-] ) , T. Groer [-] - D. Vošanovič [-] , M. Kalhous [-]

Počet diváků: 112. Rozhodčí: Hron Miroslav - MEDLÍK Karel, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.