1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná otočila zápas s Třebechovicemi


Branky


0

Třebechovice i přes dobrý vstup do zápasu vedení neudržely. Ve druhém poločase třikrát inkasovaly a ztížily si boj o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěrečných kolech potřebují Třebechovice každý bod, aby setrvali v soutěži i v příští sezoně. Do zápasu s Bílou Třemešnou vstoupili Třebechovičtí dobře. Už v šestnácté minutě se ujali vedení, díky trefě Jana Želízka. Během dalšího průběhu první půle sice Třebechovice své vedení nedokázali navýšit, ani Bílá Třemešná se ale střelecky neprobudila.

 

To se změnilo ve druhém poločase. Už v jednapadesáté minutě se hosté dočkali vyrovnání, o které se zasloužil střelec Tomáš Kubelka. O dalších patnáct minut později už Bílá Třemešná vedla. Skóre na stranu svého týmu strhl David Kubelka. Na obrat soupeře nedokázaly domácí Třebechovice reagovat a v devadesáté minutě inkasovaly potřetí. Výhru Bílé Třemešné 1:3 pečetil Jan Pátý. 



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice pod Orebem: Tento pro nás další existenční zápas jsme sice začali vedením 1:0 o poločase, ale ve druhé půli jsme opět třikrát inkasovali a tím se připravili o body, které nám už teď scházejí v boji o záchranu.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - D. Hruška [-] , B. Kolář [-] , R. Kyral [-] , M. Bíl [-] , M. Vích [-] , J. Želízko [-] , P. Soukup [-] (46. D. Dědeček [-] ) , D. Vích [-] , R. Bíl [-] , T. Lukášek [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] (78. J. Jákl [-] ) , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] - D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , M. Hruška [-] - D. Žaba [-] (65. J. Pátý [-] ) , J. Schneider [-] (86. J. Murdych [-] )

ŽK: 77. B. Kolář , 90. D. Hruška - 76. J. Hažer , 81. J. Jákl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - SLAVÍČEK Lukáš, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.