2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš brala z Bílé Třemešné pouze bod, její náskok na druhém místě je osmibodový


Branky


0

Útočník Jakub Zeman v našem rozhovoru avizoval, že zápasy na hřišti Bílé Třemešné jsou jedny z nejtěžších. Jeho slova se potvrdila. Po jednogólové remíze dospěl zápas do penalt, ve kterých byli úspěšnější domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní šanci zápasu se hned po dvou minutách hry octli domácí. Po rohovém kopu se k míči dostal kapitán Josef Kubelka, jehož pumelici však zblokoval třebešský gólman Mikuláš Heřman. Vzápětí se předvedli i hosté. Do úniku se dostal střelec Jakub Zeman, jehož pokus však zastavila tyčka domácí brány.

V dalším průběhu se hra uklidnila. Fotbalisté Bílé Třemešné se spoléhali na standardní situace, obrana Třebše však pracovala spolehlivě. Jako první se prosadila Třebeš. Ve dvacáté čtvrté minutě se po přihrávce od Jakuba Zemana dostal do šance Lukáš Drapák, který propálil domácího gólmana Jakuba Jákla a poslal Třebeš do vedení. Těsné vedení si ale hosté do kabin neodnesly. Krátce před pauzou se Třebeš dopustila zaváhání, které beze zbytku potrestal Jaroslav Kubelka.

 

Ve druhém poločase se hrálo bojovné utkání. Hra se kouskovala a náznaky šancí zůstávaly nevyužity. Na straně Třebše se tak neprosadil Jakub Zeman ani Michal Krykorka. Skóre na svoji stranu nestrhli ani domácí fotbalisté, kteří neproměnili nadějný brejk. Po remíze 1:1 tak o vítězi rozhodovaly penalty.

 

 

Penaltový rozstřel zvládla lépe Bílá Třemešná. V dresu Třebše neproměnil svůj kop Jakub Zeman ani brankář Mikuláš Heřman. Po penaltové výhře 4:2 domácí slavili zisk dvou bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Martin Záruba - sekretář TJ Sokol Bílá Třemešná: V domácím zápase stále platí, že neradi rozdáváme body. A to platilo i v sobotu. Škoda jen, že šance nebyly proměněny. I tak se fanoušci bavili. Vyšly i penalty, kterých v této sezóně moc nekopeme.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - P. Kiss [-] (72. J. Schneider [-] ) , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] - J. Kubelka [-] , J. Pátý [-] , M. Hruška [-] , D. Kubelka [-] - D. Žaba [-] (87. J. Murdych [-] ) , J. Jákl [-] (64. T. Kubelka [-] ) -

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Michal [-] , J. Zeman [-] , M. Zbořil [-] - L. Drapák [-] , M. Krykorka [-] , P. Majer [-] , M. Štajer [-] , M. Kincl [-] - J. Sobotka [-] , J. Zeman [-]

ŽK: 17. J. Hažer , 70. M. Hruška , 75. D. Žaba - 34. M. Krykorka , 76. J. Sobotka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.