2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná zdolala Úpici


Branky


0

Na úvodní gól zápasu se čekalo až do posledních okamžiků první půle. Tehdy se prosadili domácí, kteří ve druhé půli přidali další gól a dovedli zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili v závěru poločasu

V prvním poločase se dlouho hrálo bezbrankové utkání. Fotbalisté Bílé Třemešné se sice více drželi na balonu, ze své územní převahy ale nedokázali vytěžit kýžený gólový úspěch. Úpice sice držela míč na svých kopačkách méně, přesto dokázala být pro soupeřovu obranu nebezpečná. Hosté několikrát vyrazili do rychlých brejků, ty se jim ale nedařilo zdárně zakončovat. Bezgólový stav vydržel až do závěru první půle. Ve čtyřicáté páté minutě se k hlavičce dostal domácí záložník Patrik Macek, který zamířil přesně a dostal míč za záda hostujícího gólmana Rostislava Erbena. Bílá Třemešná si tak do kabin odnesla vedení 1:0. 

Bílá Třemešná druhým gólem rozhodla

Gól do šatny je vždy pro jedno mužstvo nepříjemnou záležitostí. O to nepříjemnější je, když relativně brzy po zahájení druhé půle přijde další inkasovaná branka. Čtvrthodiny po začátku druhého poločasu se Bílé Třemešné podařilo zdvojnásobit své vedení, když se prosadil David Kubelka. Dvougólové vedení domácí fotbalisty uklidnilo, naopak hosté už se ke zdramatizování zápasu nedostali. Bílí Třemešná zvládla zbytek zápasu, skóre již sice nenavýšila, přesto se mohla radovat z výhry 2:0.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér TJ Sparta Úpice: V poli to byl vyrovnaný zápas, bohužel nejsme schopni dotáhnout do konce i vyložené šance, a proto odjíždíme bez bodu.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - P. Kiss [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] (69. J. Jákl [-] ) - D. Kubelka [-] , P. Macek [-] , J. Pátý [-] - J. Schneider [-] (75. M. Jákl [-] ) - T. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , J. Kubelka [-]

SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] (80. L. Winter [-] ) , L. Rada [-] , D. Rejl [-] (60. O. Hodbod [-] ) , T. Brus [-] , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] (68. R. Kovačík [-] ) , Š. Mindek [-] , J. Pich [-]

ŽK: 30. P. Macek - 55. J. Marel , 78. O. Biederman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - BEČVÁŘ Lubomír, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.