Týniště tenisovým výsledkem přehrálo hradeckou Lokomotivu


Branky


45. M. Zvolánek - 5. P. Pokorný , 20. R. Mládek , 40. J. Fidra , 50. D. Vodák (vl.) , 55. T. Voda , 60. M. Matoušek
0

Fotbalisté Týniště si pro oba poločasy zvolily přesnou gólovou normu – v obou půlích se hosté trefili třikrát a díky tomu porazili svého soupeře vysoko 1:6. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si budují náskok

Týniště svého soupeře od úvodu přehrávalo. Hosté poprvé udeřili už po pěti minutách hry, kdy skóre zápasu otevřel obránce Petr Pokorný. Rychlý gól nabudil fotbalisty Týniště k další aktivitě. Hosté byli bojovnější a více se tlačili do zakončení. Skóre tak utěšeně narůstalo až do konce prvního poločasu. Ve dvacáté minutě vedlo Týniště o dva góly, když domácího gólmana Ivo Beránka překonal záložník Radek Mládek. Domácí Lokomotiva dlouho nepřicházela s žádnou adekvátní odpovědí. Pět minut před koncem poločasu se tak Týniště dostalo do třígólového trháku, a to díky trefě Jana Fidry. V úplném závěru první půle se Lokomotivě přeci jen podařilo skórovat. Na 3:1 upravil Marek Zvolánek. 

Týniště brzy po zahájení druhé půle definitivně rozhoduje

Snižující gól na konci prvního poločasu mohl být předzvěstí potenciálního obratu ze strany domácích. Týniště ale neponechalo nic náhodě a hned v první čtvrthodině druhého poločasu definitivně rozhodlo o svém vítězství. V padesáté minutě si hosté vzali zpět své třígólové vedení. Pomohl jim k tomu i obránce Lokomotivy Daniel Vodák, který si srazil míč do vlastní sítě. Pětiminutových intervalů se Týniště striktně drželo i v dalším průběhu. V pětapadesáté minutě zvýšil na 1:5 Tomáš Voda, o dalších pět minut později završil tenisový výsledek 1:6 Martin Matoušek. Týniště ve zbytku zápasu kontrolovalo své jasné vedení a soupeře do ničeho nepustilo.  



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Co k tomu říct, výsledek odpovídá za vše. Naše hra byla naivní až trapná. Hosté bojovali a stříleli branky, proto si odvezli tři body.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mlynář Michal - ŠILING Karel, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.