Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov porazil Nové Město a může se ucházet o postup do Divize


Branky


0

Fotbalisté Rychnova si již v prvním poločase vytvořili herní převahu, teprve ve druhé půli ale začali své šance proměňovat. Díky třem brankám ve druhém poločase tak Rychnov zvítězil v posledním zápase sezony 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v prvním poločase snažili držet na balonu, jejich kombinace ale byla často kostrbatá. I proto se Nové Město, které hrozilo spíše ze standardních situací, celkem zdárně bránilo optické převaze soupeře. Bezgólový stav Nové Město udrželo až do čtyřicáté minuty. V té době se domácím podařilo přečíslit soupeřovu obranu. Proti první střele ještě zakročil gólman Lukáš Holý, za následnou dorážkou Romana Zajíčka už se ale pouze ohlédl. Rychnov tak vedl po prvním poločase 1:0.

I ve druhém poločase Rychnovští častěji drželi míč na svých kopačkách. Oproti první půli začali hrát více po zemi, což neslo kýžené ovoce. V šedesáté minutě se dočkali druhé branky, kterou vsítil Jiří Počtýnský. V klidu hrající Rychnov nadále pokračoval v aktivní hře. Domácí hrozili především pomocí útoků a průniků vedených po křídlech. V sedmdesáté šesté minuty přišel přízemní centr do malého vápna, kde byl připravený Filip Stieber, který pohodlně zvýšil na 3:0. Pět minut před koncem Rychnov vsítil i čtvrtou branku. Tentokrát se prosadil obránce Jakub Nosek.  


 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček - sekretář klubu MFK Nové Město nad Metují: Do dnešního utkání jsme už nastoupili s určitým nadhledem, když příležitost dostali i další hráči širšího kádru. V prvním poločase mi bylo z vedení zápasu trochu smutno, ale i takový byl dnešní fotbal.Musím sportovně uznat, že domácí byli v dnešním utkání lepším týmem a gratujuji jim k potřebnému vítězství. Naše hra i aktivita a pozornost měla v průběhu utkání sestupnou tendenci, což určilo i konečný výsledek.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
D. Holoubek [-] (46. J. Vrána [-] ) - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , O. Stieber [-] (59. M. Šrefl [-] ) , J. Nosek [-] - T. Tichý [-] (70. F. Stieber [-] ) , S. Pohl [-] , R. Zajíček [-] - J. Počtýnský [-] , M. Kráčmer [-] (85. M. Drašnar [-] ) -

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , R. Darebník [-] , V. Jelen [-] , Z. Lanta [-] (46. N. Soumar [-] ) - A. Valášek [-] , M. Klikar [-] (66. P. Valášek [-] ) , J. Semerák [-] (78. L. Rathouský [-] ) - V. Maur [-] , L. Macháček [-] (59. P. Růžička [-] )

ŽK: 47. S. Pohl - 29. M. Klikar , 52. A. Valášek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Kubišta Josef - STYBLÍK Jaromír, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.