Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov pěti góly smazal dvougólové manko a porazil Hořice


Branky


33. L. Novák , 41. L. Hanzlík , 55. L. Hanzlík , 82. M. Gago (p.) , 90. L. Novák - 6. J. Melichar , 24. J. Rozsévač
0

Na góly nejbohatší závěr sezony byl k vidění na hřišti Broumova, který hostil hořickou Jiskru. Domácí Broumov sice prohrával už o dva góly, nakonec však dokázal otočit a pěti góly rozhodl o vítězném zakončení sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupily lépe Hořice, které se už v šesté minutě dostaly do vedení. Nepovedená střela Jana Šedy se proměnila ve výbornou průnikovou přihrávku, na kterou si do vápna naběhl Jiří Melichar. Útočník hostů zaskočil svým náběhem broumovskou obranu i gólmana Jakuba Drahoráda, kterého nekompromisně propálil.

Ve dvacáté čtvrté minutě bylo hostům ještě více do zpěvu. Fotbalisté Hořic zachytili nepřesný odkop gólmana Drahoráda a usadili se na polovině Broumova. Jan Rozsévač, kapitán Jiskry, si na hranici vápna zasekl balon, zbavil se broumovského obránce a přesnou střelou zvýšil na 0:2.

Od té doby se ale začalo projevovat, že větší motivace je na straně Broumova. Ve třiatřicáté minutě se středem hřiště rozběhl Erwin Wilke, aby přesnou přihrávkou našel našlápnutého Lukáše Nováka. Domácí hráč se dostal za hořickou obranu a střelou namířenou mezi nohy gólmana Vladimíra Tlustého snížil na 2:1.

Ještě do konce poločase se Broumovu podařilo vyrovnat. V jednačtyřicáté minutě se dlouhý centrovaný balon snesl v pokutovém území na kopačky Ladislava Hanzlíka, který se hořickými obránci nenechal odstavit a střelou k tyči srovnal na poločasových 2:2.

 

Ve druhém poločase se prosazovali pouze domácí. V pětapadesáté minutě Jiskra nezachytila kombinaci domácích. Míč se tak ve vápně dostal až k Ladislavu Hanzlíkovi, který své zakončení znovu namířil zcela mimo dosah gólmana Tlustého. Broumov tak smazal dvougólové manko a otočil skóre na svoji stranu.

 

Další trefy si domácí schovali do závěru zápasu. V osmdesáté druhé minutě zamotal hlavu hořických obránců Martin Štejnar, který po faulu na svoji osobu získal pro Broumov penaltu. Pokutového kopu se ujal Marek Gago, který se nenechal gólmanem Vladimírem Tlustým rozhodit a střelou k tyči zvýšil na 4:2. V devadesáté minutě hosté zapomněli na Lukáše Nováka, který využil volného prostoru u přední tyče a usměrnil centrovaný balon do sítě. Broumov tak zvítězil nad Hořicemi 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Dlouhý zájezd do Broumova k nic neřešícímu zápasu pojali někteří hráči jako výlet a tak to také dopadlo. Domácí chtěli hrát fotbal všichni a proto vyhráli zaslouženě. Jinak ale musíme celou sezonu hodnotit pozitivně, protože hlavní cíl a to záchrana byl splněn a zisk 36 bodů je nad očekávání.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , J. Michálek [-] (63. J. Šimon [-] ) , M. Růžička [-] , M. Gago [-] - D. Svoboda [-] , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] (72. M. Štejnar [-] ) , T. Němeček [-] (72. J. Rolník [-] ) - L. Novák [-] , J. Schubert [-] (61. D. Panny [-] )

TJ Jiskra Hořice
V. Tlustý [-] (69. J. Tomášek [-] ) - J. Šeda [-] , P. Ruml [-] , D. Pour [-] , D. Melaga [-] (46. M. Vodnárek [-] ) - Z. Nečesaný [-] (46. M. Tomáš [-] ) , J. Rozsévač [-] , A. Vávra [-] , P. Kuneš [-] - J. Melichar [-] , J. Rubeš [-] (63. P. Kolovrátník [-] ) -

ŽK: 58. E. Wilke , 89. J. Rolník - 12. P. Ruml , 58. J. Rozsévač , 62. J. Šeda .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Filip Miroslav - BEČVÁŘ Lubomír, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.