2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červen Kostelec zdolal Rychnov


Branky


14. P. Bárta , 56. M. Srkal
0

Fotbalisté Červeného Kostelce přehráli Rychnov 2:0 a s tříbodovou ztrátou na první dva celky si pojistili třetí místo. V závěrečném kole se Červený Kostelec utká s Jičínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu byli aktivnější fotbalisté Červeného Kostelce. Dobrý vstup do zápasu domácí gólově zúročili ve čtrnácté minutě. Po rohovém kopu se míč odrazil k nehlídanému Petru Bártovi, který prudkou ranou pod břevno otevřel skóre zápasu.

Další průběh poločasu nabídl šance na obou stranách. Ani jeden z týmů se nebál rychlých křídelních akcí, další branku však první půle nenabídla.

Na začátku druhého poločasu se Rychnovští drželi na balonu, jako by připravovali gólovou akci. Na vlastní polovině ale hosté přišli o balon, kterého se zmocnil červenokostelecký Marek Barták. Ten dlouhým centrem přenesl míč do vápna. Balon se postupně dostal na až k Marku Srkalovi, který propálil rychnovského gólmana Jana Vránu.

Rychnovští se v závěru snažili stupňovat svůj tlak, obrana Červeného Kostelce v čele s gólmanem Petrem Kobosem však pracovali spolehlivě. Rizikovější hra Rychnova otevírala domácím možnosti pro protiútoky. Žádný z nich ale Červenokostelečtí nevyužili. Neprosadil se ani Rychnov. Zápas tak skončil výhrou domácího týmu 2:0.


 



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: Jsme rádi, že po velmi náročném týdnu (středeční výhra poháru a následné oslavy) jsme utkání zvládli a připsali si tři body, které nám zaručují pódiové umístění.




Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - M. Srkal [-] - O. Koval [-] (46. K. Čáp [-] ) , D. Petrů [-] (74. M. Vít [-] ) , J. Hundák [-] (81. T. Martínek [-] ) , M. Barták [-] , P. Bárta [-] , S. Štelzig [-] , K. Havlíček [-] (5. D. Hála [-] ) , D. Vejman [-] , M. Kováčik [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] (70. F. Stieber [-] ) , L. Brandejs [-] - T. Tichý [-] , M. Šrefl [-] , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] , M. Drašnar [-] (62. J. Nosek [-] ) - M. Kráčmer [-] , J. Počtýnský [-] - O. Stieber [-]

ŽK: 53. K. Čáp - 15. T. Tichý , 53. L. Reichl .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Bačo Ondřej - JUNEK Matěj, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.