2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov otočil zápas s Vysokou a získal důležité tři body


Branky


0

Broumovští sice inkasovali jako první, ještě před koncem první půle ale otočili skóre na svoji stranu. Přestože se Vysoké podařilo srovnat, Broumov gólem v závěru rozhodl o zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupily oba týmy nebojácně. Od prvních minut křižovaly obě pokutové území centrované balony, na první branku se přesto čekalo až do pětadvacáté minuty. Centr od rohového praporku propadl pokutovým územím Broumova až k Vojtěchu Bělkovi, který zakončením pod břevno nedal brankáři Jakubu Drahorádovi šanci.

 

Z nabytého vedení se Vysoká radovala pouze dvě minuty. V sedmadvacáté minutě si domácí neporadili s nízkým centrem, který se z levé strany snesl k Lukáši Novákovi. Broumovský útočník nepotřeboval balon zpracovávat a z voleje jej poslal do sítě. V závěru poločasu hosté dokonce otočili skóre na svoji stranu. V první minutě nastavení rozehrávali hosté přímý kop. Místo rozehrávky bylo blízko středovému kruhu, a bránící Vysoká tak pravděpodobně čekala centr. Miroslav Hečko ale napřáhl k tvrdé ráně, která zaskočila domácího gólmana Josefa Tejkala a zatřepotala se v síti. 

Do druhé půle vstoupili domácí s cílem vyrovnat a hrozili převážně prostřednictvím standardních situací. Kýženého vyrovnání se Vysoká dočkala deset minut po zahájení druhého poločasu. V padesáté páté minutě se po odvráceném autovém vhazování dostal k opakovanému centru Richard Růžička. Jeho balon se snesl na hlavu Jaroslava Jelínka, který si vyskočil výš než broumovští obránci a usměrnil balon do sítě.

 

Za remízového stavu se v šedesáté čtvrté minutě uvolnil prostor pro domácího Richarda Růžičku, který po pravé straně postupoval vstříc broumovské bráně. V rozhodující moment mu však zakončení skluzem zblokoval vracející se obránce Broumova. Rozhodnutí přišlo v osmdesáté první minutě. Hosté dostali míč do vápna Vysoké. Jak jinak než po standardní situaci. K míči se opět postavil Miroslav Hečko a opět šlo o prudkou střelu z velké dálky. Vysoká na Hečkův smělý pokus znovu nedokázala reagovat a míč i díky teči jednoho z domácích hráčů skončil v síti. Broumov si tak připsal důležité tři body a je tři body nad sestupovou hranicí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér TJ Slovan Broumov: První poločas byl od nás velice slušný, kdy jsme ze šesti střel na branku a pěti rohů dali dvě břevna a dvě branky. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že už to máme vyhrané, ale všechno bylo jinak. Domácí nasadili větší aktivitu a zaslouženě vyrovnali .Ale nakonec jsme si odvezli všechny body. Děkuji hráčům,že utkání dotáhli do vítězného konce, ale...



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
J. Tejkal [-] - J. Jelínek [-] , P. Kafka [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] , F. Hušek [-] , T. Prorok [-] - P. Kulhánek [-] , M. Haken [-] - J. Pražák [-] (16. D. Hafner [-] ) , V. Bělka [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , M. Gago [-] , D. Panny [-] , M. Štejnar [-] - E. Wilke [-] , J. Rolník [-] (69. P. Bureš [-] ) , D. Svoboda [-] , L. Novák [-] - L. Hanzlík [-] (90. J. Bartoš [-] ) , M. Hečko [-] (84. M. Růžička [-] )

ŽK: 45. T. Prorok , 72. R. Růžička - 83. P. Bureš , 87. L. Hanzlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šiling Karel - ŘÍHA Michal, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.