1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká Slavia získala na hřišti Kostelce tři body


Branky


0

Hradecká Slavia předvedla zodpovědný výkon. I když se Kostelci podařilo skóre vyrovnat, brzy po zahájený druhé půle sehráli hosté pěknou přímočarou akci a rozhodli o své výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu byla hra vyrovnaná a žádný z týmů se k výraznější gólové šanci nedostal. Fotbalisté Slavie se sice dostali k několika střeleckým pokusům zpoza vápna, ty však nebyly přesné. Na změnu skóre se čekalo do dvacáté sedmé minuty. David Chobotský v té době obešel několik bránících hráčů Kostelce a prudkou ranou, který zapadla přesně k tyči poslal hosty do vedení. V sedmatřicáté minutě mohla Slavia navýšit své vedení. Jeden z hostujících hráčů se prokombinoval ve vápně Kostelce až k zakončení. Nepříliš důrazná střela sice překonala gólmana Jana Rolejčka, míč ale odvrátil kostelecký obránce.

Domácímu týmu se ještě před koncem první půle podařilo vyrovnat. Ve čtyřicáté páté minutě Kostelečtí rozehráli standardní situaci, po které přišel přízemní na Michala Kloudu, ten bez přípravy vypálil a překonal bezmocného gólmana Jana Moníka.

Rychle po zahájení druhého poločasu si Slavia vzala své vedení zpět. Ve čtyřicáté deváté minutě našel Michal Hloušek výbornou kolmicí rozběhnutého Šimona Dernera. Útočník Slavie se dostal za domácí obranu a přízemní střelou upravil na 1:2.

 

Domácí se znovu snažili o vyrovnání. V padesáté šesté minutě se po standardní situaci dostali k nadějnému zakončení. Z malého vápna ale kosteleckému hráči nevyšlo zakončení, a míč tak ve své náruči uklidnil gólman Moník. V závěru se domácí dostali ke dvěma nebezpečným centrům, ten první brankář Jan Moník vyboxoval, na druhý už ale nedosáhl. V odkryté bráně jej ale zastoupili obránci, kteří odvrátili balon s konečnou platností do bezpečí



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia Hradec Králové: Náš tým podal zodpovědný a kolektivní výkon, po kterém si zaslouženě odvezl všechny body. Po většinu utkání jsme měli více ze hry a jsem rád, že i ve složité personální situaci jsme utkání zvládli. Utkání s přehledem odřídila i trojice rozhodčích.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , D. Krupka [-] (77. T. Králík [-] ) , A. Řehák [-] , M. Klouda [-] (77. J. Cvejn [-] ) , L. Říha [-] , L. Plocek [-] (59. J. Kvasnička [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , T. Kozel [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Klicnar [-] , P. Polanský [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] - M. Hloušek [-] , J. Linhart [-] , M. Hutla [-] (63. J. Špaček [-] ) , M. Brázda [-] - D. Chobotský [-] , Š. Derner [-] (81. J. Mukařovský [-] ) -

ŽK: 25. D. Krupka , 56. A. Hašek , 68. K. Kaplan - 59. J. Linhart , 62. J. Moník , 66. M. Brázda , 69. P. Polanský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šedivý Michal - ČEJCHAN Ondřej, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.