0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odhodlanější Lázně Bělohrad porazily Chlumec


Branky


0

Bělohradští působili v zápase čileji. Jejich hra byla dynamičtější a v konečném výsledku také úspěšnější. Díky dvěma gólům ve druhém poločase Lázně Bělohrad ukořistily tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hra přelévala ze strany na stranu, leč bez gólového efektu. Fotbalisté Lázní Bělohrad několikrát zkoušeli vyzrát na chlumeckou obranu kolmými přihrávkami na nabíhající hráče. Domácí se do prostorů před brankářem Ladislavem Kukalem dostávali i prostřednictvím standardních situací, ani ty ale branku v prvním poločase nepřinesly.

Co se nedařilo v prvním poločase, se povedlo hned čtyři minuty po zahájení poločasu druhého. Přetažený centr Jakuba Hrnčíře vrátili domácí ve čtyřicáté deváté minutě zpět před bránou. V malém pokutovém území se nacházel Jiří Odvárko, který dopravil míč za záda gólmana Kukala a otevřel skóre zápasu.

Chlumec se pochopitelně snažili co nejrychleji vyrovnat. V padesáté deváté minutě se hosté dostali k hlavičce po rohovém kopu, jejich šanci ale ve svých rukavicích ztlumil bělohradský gólman Marek Gall. Lázně Bělohrad mohly své vedení navýšit v sedmdesáté druhé minutě. Domácí Jakub Loner se po levé straně dostal do pokutového území, jeho zakončení ale ztroskotalo na brankáři Kukalovi. Hostující obraně se ale nepodařilo odvrátit balon do bezpečí a příležitost dorážet získal Jiří Odvárko. Gólman Chlumce se ale rychle přemístil proti střele domácího útočníka a zachránil svůj tým od druhého inkasovaného gólu.

 

V posledních deseti minutách se Chlumec dostal k sérii rohových kopů a centrů do vápna Lázní. Vyrovnání ale hosté nevytěžili. V osmdesáté deváté minutě navíc Bělohradští definitivně potvrdili své vítězství. Jakub Hrnčíř našel rozběhnutého Jakuba Lonera, který se kličkou zbavil obránce a přesným zakončením upravil na konečných 0:2. Na výhře Lázní nic nezměnila ani devadesátá minuta, kdy po druhé žluté kartě opustil hřiště Jiří Wagenknecht. 



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] (56. D. Hubený [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Jelínek [-] (56. V. Branský [-] ) , D. Homoláč [-] , M. Vejr [-] (56. V. Chadraba [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] , T. Blažek [-] (86. D. Holomba [-] ) , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 34. J. Vopátek - 56. J. Wagenknecht , 60. J. Odvárko , 74. P. Kazda , 78. M. Gall , 88. J. Lánský . ČK: 90. J. Wagenknecht .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.