0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o jedné brance dopadl lépe pro Kostelec


Branky


0

Oba týmy si během utkání příliš vyložených šancí nevytvořili. Jediným střelcem zápasu se tak stal kostelecký Aleš Hašek, který po samostatném úniku ve čtrnácté minutě rozhodl o výhře svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu drželi míč na svých kopačkách hosté. Kostelec se pohyboval na polovině soupeře, v zakončení byl však nepřesný. To se změnilo ve čtrnácté minutě. Hosté zachytili nákop domácích a obratem přenesli hru na rozběhnutého Aleše Haška. Kostelecký útočník se prosmýkl kolem dvou obránců Nového Města, tváří v tvář brankáři Janu Šebestovi nezaváhal a otevřel skóre zápasu.

Následující průběh zápasu další góly nenabídl. Hosté se sice snažili nacházet rozběhnutého Aleše Haška, ten ale na svůj gólový moment ze čtrnácté minuty nenavázal. Nové Město se uchylovalo k dlouhým nákopům z hloubi pole, ty však povětšinou sbírala kostelecká obrana. Ve dvacáté třetí minutě se kostelecký Lukáš Říha prodral do pokutového území, jeho střelu k tyči ale gólman Šebesta vytáhl na roh.

 

Ve druhém poločase Nové Město začalo hrát více kombinačně. Do hry se dostávali i ofenzivní hráči, nejenom obránci, kteří v prvním poločase nakopávali balony do náručí brankáře Jana Rolejčka. Kostelečtí ale neváhali a počínající akce domácích zastavovali i za cenu faulů. Ze standardních situací však Novoměstští neposlali do vápna soupeře centr, který by neskončil v moci Kostelce. Hosté tak udrželi své těsně vedení až do závěrečného hvizdu a zvítězili na hřišti Nového Města 0:1. 



Ohlasy k zápasu



FK Kostelec nad Orlicí
Miroslav Umlauf - FK Kostelec nad Orlicí: Herně to byla z naší strany poměrně bída. Přesto jsme si dokázali na rozdíl od domácích vytvořit pár brankových příležitostí a jednu využít. Nula se však cení a obrannou činnost celého týmu je nutné pochválit.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - Z. Lanta [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (78. T. Tulej [-] ) , P. Srubjan [-] (61. R. Darebník [-] ) - A. Lelek [-] (60. J. Vít [-] ) , M. Klikar [-] , P. Růžička [-] - L. Macháček [-] , J. Semerák [-] - R. Práza [-] (74. V. Maur [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] (75. A. Řehák [-] ) , J. Kvasnička [-] , M. Klouda [-] (90. J. Cvejn [-] ) , D. Krupka [-] , L. Říha [-] , L. Plocek [-] (85. T. Králík [-] ) , O. Furda [-] (46. T. Kozel [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-]

ŽK: 72. Z. Lanta - 69. L. Plocek , 71. P. Klapal , 77. L. Říha , 87. L. Šrámek , 90. M. Plocek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krucký Dušan - KUBIŠTA Josef, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.